Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

ZA LAĐARSKE DVORE 300.000 KN

Udruga lađara Neretve se krajem 2013. godine zajedno s Gradom Metkovićem, Turističkom zajednicom Grada Metkovića, te uz potporu Dubrovačko-neretvanske županije prijavila na natječaj „Fond za razvoj turizma“ za nepovratna sredstva za sufinanciranje projektne dokumentacije objekata u službi razvoja turizma.

Ministarstvo turizma je jučer, 2.travnja 2014. donijelo odluku o prvim projektima javne turističke infrastrukture i očuvanja resursne osnove kojima su dodijeljena sredstva iz programa, a upravo među 40 odabranih programa (od oko 400 prijavljenih) je i projekt „Lađarski dvori“ sa 300.000,00 kn odobrenih sredstava čime je Udruga lađara Neretve zajedno s Gradom Metkovićem uz potporu Županije postala ozbiljan igrač u složenim projektima koji zahtjevaju dugotrajnu pripremu.

Podsjetimo, taj projekt je krajem siječnja 2014. izaslanstvo iz doline Neretve uspješno branilo pred komisijom Ministarstva turizma.

Nakon nadopune projekta dodatnom dokumentacijom uz potporu Grada Metkovića, Ministarstvo turizma je ocijenilo projekt vrlo zanimljivim i odlučilo odobriti 300.000,00 kn za izradu projektne dokumentacije "Lađarskih" dvora koji bi imali multifunkcionalan karakter.

Više o projektu "Lađarski dvori" možete pročitati na linku

Post je objavljen 03.04.2014. u 20:04 sati.