Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whiskybar

Marketing

Metasmisao VIII

Začarani grad.
Ljuska božice svih reptila je bila veličine lepitrova krila i hipnotizirala je biće što je težilo okultnom znanju te se učlanio u kult čije se ime nije smjelo izreći budući je ta riječ naziv neizrecivog grada sazdanog na grijesima drevnih predaka.
Ukrasi na zgradi su rasčarali začaranu noč koja je moći ugrađenog zla prikrivala svojom crninom, crnom poput narikače koja ujedno i zavodi dok suze izlijeva iz očiju suženih, ženinih alata hipnoze.

Kroz lica što ti se u dva ujutro smiju s pročelja, ćelija tajna tvoja prati ti korak svaki, s kim si i kakvi su im izgovori:

"Odgovori!"
zapovjedi paučinasta vladarica grada, šinjora Babalon, kojoj je tron u salonu mramorne palače, kamo plače svaki sluga, bandit, nasilnik i razbojnik mozga sprženog i gdje se smije opružena konkubina neizrecivog kulta tmine .

I usred dana mrak se vidi:
"Pa idi u Ameriku ako ti tu ne paše!"
mače crno se obraća basom dubokim, pogledom razrokim, kakvo samo može biti ono što na tržnici traži hrane, ali okolnosti brane odlazak iz začaranog grada.
Sprema se parada, stavit će maske, sasvim bijele hladne, kao što je sunce koje nad ovim mjestom rijetko sjaji. A i kad sjaji, sjaji samo kako bi istaklo sjene.





Metasmisao VII

Metasmisao VI

Metasmisao V

Metasmisao IV

Metasmisao III

Metasmisao II

Metasmisao I



Post je objavljen 31.03.2014. u 17:27 sati.