Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Dobitak i gubitak

U realnom životu nemam baš šansi i čekam da bude gore, u međuvremenu dok još kako tako izdržavam počesto marendam u meksičkoj kantini, raznovrsnost za relativno nisku cijenu. Kapiten šahovskog tima stavio me na nisku ploču da barem tu pobjeđujem. Štimalo dok jučer nismo naletili na Puljanje koji su slijedili istu logiku, konačno znam odgovoriti na pitanje koliko maksimalno može trajati šahovska partija u ovom natjecanju, izgubio sam protiv lika na fotki iste frizure kao što je moja, rejtinga preko 2000 znatno većeg od mog. Jutros sam se zato nemilosrdno iskalio matiravši za manje od sat vremena slabijeg od sebe.
Stranka mi je kao svugdje u Europi piratske stranke u velikoj krizi, nema nikakve šanse za nju, logično da sam slušajući o tome ipak odlučio biti kandidat i na ovim izborima. Otom naravno potom, danas o bitnim životnim stvarima poput burritosa.



p.s.
Najmlađa šahistica u ekipi je dobila sve partije do sad, a odlazeći pješice na šah sam na jednom balkonu ulovio ako se ne varam kći naše blogerice Ri u Veneciji

Post je objavljen 30.03.2014. u 13:00 sati.