Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelimzivot

Marketing

Anin rođendan

Na današnji dan, 1977. godine rođena je Ana Rukavina. Danas se sjećamo naše Ane i njene vedrine, hrabrosti i želje za životom te iako nas je prerano napustila, danas ćemo slaviti život u čast njoj i maestru Šuteju tradicionalnim petim Koncertom za život.
Tradicionalni „Koncert za život“ u organizaciji Zagrebačke filharmonije za Zakladu Ana Rukavina, održat će se danas 28. ožujka u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski s početkom u 19,30 sati. Na programu je, u sklopu Plavog ciklusa Zagrebačke filharmonije, nastup vrhunskih glazbenika, svjetski poznatog dirigenta i pijanista, Britanca Waynea Marshalla te našeg pijanista Mladena Janjanina.
Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60, 90 i 120 kuna te su dostupne u online prodaji na Ulaznice.hr i na blagajni Zagrebačke filharmonije.
Prihod od prodaje namijenjen je radu Zaklade Ana Rukavina.
Djelovanjem Zaklade broj upisanih u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, povećan je s početnih 150 na današnjih 43.546 građana i na to smo iznimno ponosni. Želimo vjerovati kako smo time pružili nadu onima koja je prijeko potrebna. Ono što predstavlja apsolutni vrhunac našeg rada jest 39 transplantacija darivatelja iz hrvatskog Registra za pacijente u Hrvatskoj i inozemstvu. Upravo ta činjenica naš je najveći motiv za daljnji nastavak rada.


Post je objavljen 28.03.2014. u 09:40 sati.