Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OSNIVANJE KUJUNDŽIĆEVOG OGRANAKA U BJELOVARU JE DOŽIVJELO FIJASKO (3)


Milan Kujundžić, igra neku svoju igru, on je 26.03.2014., u Bjelovaru zakasnio na tribinu čak pola sata. Tribina je trebala započeti u 20,00 sati, a počela je u 20,30 sata. To je dokaz kako političari manipuliraju s ljudima. Evo, ovo je sličan događaj i scenarij koji prenosim i sa drugih tribina:

"S velikim ne-strpljenjem Imoćani su, dugo vremena čekali svog doktora. Ta se je trpnja, prema viđenom, sinoć i isplatila u maloj, ali i prepunoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Imotskom." Kujundžić se služi sa psihološkim efektima.

I ovdje u Bjelovaru je dvorana bila mala u nju je jedva došlo 50-tak ljudi, još desetak mjesta, tj. stolaca ostalo je prazno. Pitam se: gdje su ti ljudi koji su danas željni promjene? Ovi bjelovarčani koji su došli na Kujundžićevu tribinu, gotovo bili su sve bivši propali HDZ-ovci, ratni profiteri, i većinom lažni hrvatski branitelji,.., koji imaju ne časno svoje mirovine...

Na tribini je bio nazočan Jakov Čorić, vlasnik poduzeća jaja "Gala" iz Bjelovara, te Filip Šijić, Pavao Šola, i drugi. A došao je i Damir Bajs, župan Bjelovarsko-bilogorski, koji sjedio je u prvom redu - kad je Milan Kujundžić započeo svoju tribinu, Bajs se ustao sa stolca i otišao. Najgore je, što poslije osvirane himne odala se je počast; minutom šutnje za tog "nesretnog" Franju Tuđmana, bivšeg partizanskog i komunističkog ratnog zločinca, generala JNA i UDBA-ša.

Predsjednik nove stranke "Hrvatska zora" Dr. Milan Kujundžić, je govorio o izručenju njemačkoj Josipa Perković (SIS), između ostaloga govorio je i o Ivi Sanaderu, i drugim nevažnim stvarima, a najmanje je govorio o tome kako ćemo mi kao zemlja izići iz krize... U izborno tijelo ogranka grada Bjelovar izabran je Mladen Blažević - Mlađo. Na tribini je bio bitan veliki pano sa logotipom stranke i zastavom Europske unije.

Kujundžić je poslije tribine dozvolio pitanja i komentare. Tako za riječ se je javila Jadranka Matašin dipl. oec, djelatnica gradske uprave u Bjelovaru. Ona je počela pričati o dobroti ljudskoj o "Isusu i Bogu" o vjeri i mislima pokojnog Zvonka Bušića... Sad je odjednom birokracija nam postala dobra nakon 25-godina, kako nam je država propala. Nisam htio replicirati unutra toj gospođi, ali poslije na izlazu iz dvorane sam je rekao; gospođo ja nemam ništa proti Zvonka Bušića o kojem vi govorite, ali pravi vjernici se sami ne ubijaju...

Očito to je sve po onoj; "sjaši Kurto, da uzjaši Murto", i tako dokle ćemo sve trpjeti mi Hrvati i Hrvatice? Hoćemo li opet u vlast dobiti proklete preobučene komunjare?!

---------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar /28.03.2014. (petak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr
———————————————-
http://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 1985.



Post je objavljen 28.03.2014. u 06:28 sati.