Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Humanitarna utakmica (m)učitelja i (m)učenika završila pobjedom posebnog odjela Osnovne škole VrgoracU Domu športova u Vrgorcu održana je danas humanitarna utakmica između nastavnika i učenika Osnovne škole Vrgorac namijenjena prikupljanju sredstava za potrebe posebnog odjela škole, ponajviše za kupnju specijalnih didaktičkih sredstava koji se koriste u nastavi posebnog odjela. U Domu športova skupilo se više od sedam stotina učenika, njihovih roditelja, učitelja i drugih građana Vrgorca koji su došli podržati ovu hvalevrijednu akciju. Utakmicu su pratili i naši učenici iz posebnog odjela i pritom se dobro zabavili u društvu svojih učitelja i roditelja.
Na početku utakmice publici su predstavljene malonogometašice Osnovne škole Vrgorac koje su prije nekoliko dana osvojile treće mjesto u Splitsko-dalmatinskoj županiji.
A onda su na teren izišli (m)učitelji predvođeni trenericom Nikolinom Jović Grubišić i (m)učenici praćeni trenerom Slobodanom Stankovićem Begom. Utakmica je otpočetka bila žestoka. Nebeskoplavi učenici su brzim napadima probijali obranu učiteljske momčadi i u jednom trenutku čak poveli rezultatom 4:2. Međutim, nakon poluvremena učitelji su pronašli prijeko potrebnu snagu i s nekoliko brzih akcija zabili četiri pogotka. Na kraju je utakmica završila s miroljubivih 6:6 i pobjedom posebnog odjela škole.
Dodajemo da su ovom akcijom skupljena poprilična financijska sredstva, koja su prije dva dana pojačana i s nekoliko tisuća kuna koje su školi poslale dvije Vrgorčanke iz dalekog Pertha u Australiji.
Čestitke na plemenitosti i zalaganju svima koji su sudjelovali u ovoj akciji! BRAVO!

EKIPA (M)UČENIKA
1. Marko Radić
2. Tomo Jelavić
3. Ivan Grbavac
4. Augustin Šarić
5. Augustin Majić
6. Josip Baletić
7. Marko Pervan
8. Marko Gašpar
9. Mladen Rešetar
10. Zrinka Roglić
11. Anamarija Šimunović
12. Jadranka Govorko

EKIPA (M)UČITELJA
1. Ante Raspudić
2. Branko Radonić
3. Ivan Klaričić
4. Ivana Vujčić
5. Dženi Mihaljević
6. Mone Ademi
7. Milijan Rezić
8. Danijela Herceg
9. Stipe Kuran
10. Stanka Bašić
11. Josip Lasić
12. Duško Dule Martinac
13. Krešimir KuranPost je objavljen 27.03.2014. u 14:09 sati.