Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/posao1online

Marketing

POSAO PREKO INTERNETA

Posao preko interneta mit i zabluda ili sasvim neka druga priča! ?
U današnje vrijeme sve više ljudi radi posao koji nije u njegovoj struci ili posao koji ne voli...nekako su nas naučili da prihvatimo bilo koji posao za bijedni minimalac samo da izguramo od plaće do plaće. A ja sebe pitam zašto to?
Želim li ja raditi posao koji ne volim trpjeti šefa koji i sam mrzi dolaziti na posao i brinuti si dali ću dobit svoju plaću dali ću moći kupiti svojem djetetu igračku ili čokoladu koja ne ulazi u moje mjesečne troškove! ?
NE NE ŽELIM TAKAV ŽIVOT NE ŽELIM KRPITI KRAJ S KRAJEM!!! A što je s vama?!

Tako sam se danima pitala što mogu učiniti za sebe i budućnost moje obitelji.
Okušala sam se u raznim poslovima i nikada kući nisam dolazila sretna i zadovoljna. Isto tako sam pokušavala i na raznim stranicama preko interneta ali nikakav moj trud i potrošeno vrijeme nisu bili plaćeni (ako su i bili to je bilo nekako jadno).

I opet sam se bacila na potragu jer sam i sama borac koji ne odustaje .
Pretraživanje interneta može biti zamorno i već kada sam bila na izmaku snaga naletjela sam na jedan zanimljiv blog u kojemu meni tad nepoznata cura opisuje posao preko SFI.
Zaintrigirala me njezina priča i odlučila sam slijedit njezine upute i pokušati ponovno posao preko interneta.
Danas je ona moj sponzor i moj učitelj koji mi iako na stranicama SFI-a ima dovoljno materijala za početnike pomaže u svemu. I sigurna sam da je ovo moja budućnost moja odskočna daska za bolje sutra. I vi možete isto što i ja, zašto da čekate bolje sutra kad već sada možete misliti na svoju budućnost. Jer ne želim bit još samo jedan broj u nizu nezaposlenih na burzi rada. A VI??


.





Post je objavljen 22.03.2014. u 23:31 sati.