Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Otrovni komentari-kako ih podnijeti?

Otrovni komentari - kako ih podnijeti? .......

Podcjenjivački komentari znaju biti naoko nevini, brižni upiti ili gotovo neopažene primjedbe zbog kojih se dugo osjećate nelagodno ili kao potpuni gubitnik. Kako im se oduprijeti?

Podcjenjivački komentari znaju biti naoko nevini, brižni upiti ili gotovo neopažene primjedbe zbog kojih se dugo osjećate nelagodno ili kao potpuni gubitnik. Kako im se oduprijeti?
U borbi s otrovnim, podcjenjivačkim komentarima najvažnije je prepoznati ih. Podcjenjivači, kao i njihovi kolege trovači znaju biti vrlo podmukli. No ako se nakon razgovora i s najboljim prijateljem ili članom vlastite obitelji redovito osjećate iscijeđeno, jadno i beskorisno, zapitajte se s kim ste to upravo pričali.

Ne sakupljate gnjev i jad....

Nakon sučeljavanja s emocionalnim trovačem, najbolje je izjadati se suosjećajnom prijatelju. Ispričajte detalje razgovora i objasnite svoje emocije.

Steknite imunitet....

Nikada ne vraćajte istom mjerom. Ako je riječ o vještom, 'profesionalnom' podcjenjivaču, vaš amaterski pokušaj uzvraćanja prezrivo će sasjeći nečim poput: 'Oh, činiš se uzrujan/a. A da popijemo tabletu za smirenje?'

Umjesto toga, odlučite se za puno efektniju metodu selektivne gluhoće. Jednako dobri su i smireni odgovori poput: 'Ma vidi kako si ljubazna/an.' ili 'Hvala na komplimentu.'

Odgovarajte samo ako ste smireni, lažna samokontrola zabavljat će vašeg mučitelja koji će vas prozreti u par sekundi i odmah sasuti novi rafal.

Uzdignite se iznad podcjenjivača koji je zastao na emocionalnom stanju zločestog djeteta. Kako biste reagirali da vas uvrijedi ili udari trogodišnje dijete? Uvukli biste se u prepirku ili ga ignorirali?

Vježbajte stjecanje imuniteta i umjesto da podcjenjivanje uzmete k srcu, promotrite osobu koja vas vrijeđa - najvjerojatnije je vrijedna žaljenja.

Klonite se trovača...

Ako sve drugo ne uspije, pokušajte izbjeći kontakt. No jedno upozorenje, nemoguće je u potpunosti izbjeći podcjenjivače. Oni će najčešće potražiti vas - barem u liftu, tramvaju ili na magicus.info.

Vi im se tad smješkajte i dostojanstveno izdržite neželjeni susret.

@ShadowOfSoul i @wendy.tanja su trovači ovog portala...pod punom materijalnom i kaznenom odogovrnošću to mogu tvrditi...a tko to do sada nije imao muda za izreći javno...na njegovu dušu...eto ja rekao....


DeVeT

skinuto sa magicusa



Post je objavljen 20.03.2014. u 15:14 sati.