Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

10 do 5 ujutro

Sad već imam solidan uzorak, zadnja tri puta šetajući u vrijeme prije pet ujutro sam brojao, otprilike u svakom petnaestom stanu gori neko svjetlo. Danas sam u naslovno vrijeme vidio i autobus, mora biti prvi jutarnji. Oko pet su na periferijskim autobusnim uglavnom žene, znam još iz vremena kad bih se odlučivao na vožnje vlakom u metropolu, jutarnje smjene nekih sumnjivih firmi.
I u Berlinu je sjećam se u to vrijeme obično mir, jednom sam sreo crnog nadroksanog luđaka koji je pretećom glasnošću isprepadao mog psa , a i meni je palo na pamet kako bi bizarno bilo tako skončati negdje u dalekom svijetu u praskozorje od ruke nekog prolupalog imigranta.
Na twitteru imam već budnog njemačkog pirata naoštrenog na polemike dostojne dostojnijeg vremena, može, cijedim limunadu, nemam obveza do podne.
Jučer nisam fotkao osim uz marendu (35 kunića uz salatu ili kolač), tri okidanja naslijepo.
Jin mi spava uz noge.
"Kleinbürger & Versager hegen Schadenfreude über einen sehr tüchtigen Kleinbürger, der am Ende auch versagt hat. #Hoeneß"
Malograđani i gubitnici pucaju od radosti zbog sudbine vrlo sposobnog malograđanina koji je na kraju isto tako popušio (Hoeneß=Sanader).








Post je objavljen 12.03.2014. u 06:52 sati.