Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

VijestiI tako se gleda dnevnik, vidi se uređenu Vitae i šutljivog mene i stekne se dojam podnošljivosti situacije i idemo dalje.
I Nijemci, nekad uvijek precizni, su počeli fušariti s kvalifikacijama ljudi, šefa berlinske piratske parlamentarne frakcije nazivaju lijevim ekstremistom, no da bi netko bio ekstremist mora biti određen unutar sustava, postoji sredina, lijevo i desno od sredine, te ono valjda ekstremno na krajevima, obično desno rezerviraju za naciste, lijevo za komuniste.
No znam da Oliver ne šljivi sustav, on je njemu nužno privremeno zlo, Oliver ne priznaje nikakav autoritet, najmanje sud partije, radikalno promišlja mogućnosti promjene, znači eventualno može biti radikal, pa čak i lijevi jer prezire teror navodno sposobnih poslodavaca.
Na Balkanu ne možeš biti ni radikal otkako je Šešelj u Srbiji zasrao tu riječ. Opet odlutah s pričom, uglavnom to što teve ekran ne grize ne treba nikog uljuljkati u spokojan san.
p.s.
Samo smo u najavi i valjda tamo oko druge minute na ekranu, ja sam inače malo drukčije shvatio poruke jučerašnje presice al bit će tako kako televizija kaže, ne dobije se svugdje medijska pozornost kao u ovom gradu.

Post je objavljen 11.03.2014. u 13:04 sati.