Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Umjetnik / stvaratelj


Umjetnik / stvaratelj

na putu duhovnosti...


UMJETNIK / STVARATELJ

Obrazac ponašanja i karakteristike

- U svemu vidite ljepotu - crta lica vaše voljene osobe, nijansu zelene boje, bljesak Sunčeve svjetlosti na valovima. Privlači vas ono neobično u umjetnosti i arhitekturi. Nadahnuće nalazite u bojama, teksturama i oblicima. Ako je tako, u vama živi likovni umjetnik.


- Osjećate se živo pred publikom. Kada svirate glazbalo, održavate govor, pričate šalu, plešete tango, komunicirate s osobama koje vas promatraju. To umjetnik/izvođač u vama traži pozornicu.


- Od slušanja glazbe osjećate oduševljenje. Promatrate svoj glasovir iz djetinjstva s malim osjećajem krivnje. Vaš i Pod je kirurški spojen s vašom glavom. Stvarate zvukove u svakoj prilici, igrate se s njima i sviđa vam se što čujete. Umjetnik/glazbenik u vama želi da ga poslušate.

- Sanjate da ćete jednoga dana posteti uspješan pisac. Vodite dnevnik još iz djetinjstva. U ladici imate stare pjesme ili rukopis. Kada vam se u životu dogodi nešto zanimljivo, prvo pomislite kako biste to zapisali. Vaš umjetnik je nesumljivo pisac. Počnite pisati, osvježite svoj blog.

- Spremni ste stvarati umjetnost, a ne samo čitati ili pričati o njoj.



Prikaz iz knjige: ARHETIPOVI, Caroline Myss, Tko ste vi?

---------

lp, borivoj

http://budan.blog.hr/




Post je objavljen 06.03.2014. u 08:46 sati.