Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskonskipag

Marketing

2. ROĐENDAN "ISKONSKOGPAGA"







Informiranje danas podrazumijeva "nešto drugo", sasvim različito od značenja koje je taj pojam imao jučer. Broj medijskih tehnologija se stalno uvećava i postaje dostupnija svakome tko želi sudjelovati u njoj.
Dvije sam godine aktivni korisnik bloga trudeći se da blog bude čitan i otvoren za ostalu publiku. Ograničen je za komentiranje iz razloga što nisam htio dozvoliti vrijeđanje bilo koje vrste. Svačije mišljenje o onome što sam napisao dobro je došao, ako je utemeljen argumentima, kao odgovor na napisani post.
Ovaj blog pišem više za sebe imajući drugačiji odnos prema onome što je u jednom postu napisano od onoga što je objavljeno u bilo kojoj knjizi, stručnom članku ili bilo kojem drugom mediju.

11.ožujka 2012. na blogu ross-ros.blogspot.com objavljen je post "Iskonski prijatelj, iskonski nagon, strah, užitak, iskonska snaga, dobrota, mržnja, iskonska potreba....iskonski Pag" koji je najavio novi blog o Pagu - "Iskonskipag". Prenosim ga u cijelosti, nadajući se da se citirana autorica neće ljutiti što koristim njeni tekst, kao povod dvogodišnjici postojanja mojeg bloga.

"Često se sjetim riječi: ''svuda odi, doma dojdi'', ili ''doma je najbolje''.....
I stvarno je tako. (barem meni)
Kad odem nekud, sve je super, ali povratak doma me uvijek veseli.
Ponekad dom počinje čim na povratku pređemo granicu lijepe naše. Doma nam je i čim vidimo naš paški most. Ovisi koliko daleko smo bili na svom putovanju. Dom je i ulica u kojoj živimo. Dom su napokon otključana ulazna vrata.....
Ali što je sa onima koji su ''trbuhom za kruhom'' otišli daleko od zidova doma svog. Koji su daleko od paškog mosta, ali i daleko od granica lijepe naše?
Imaju li oni dva doma ili možda kuću i dom?
Kako bilo da bilo, domu se uvijek rado vraćaju. Jedni stvarno dolaze, drugi se raspituju za stari kraj, dok se većina vraća - kroz sjećanja.
Branimir Bebić je jedan od onih koji se redovno raspituju, koji stvarno dolazi i koji se rado sjeća."



Post je objavljen 04.03.2014. u 10:15 sati.