Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Najavljujemo: Multimedijska novost u produkciji Laudata – Papa s nama!

Poštovani čitatelji portala Laudato! Radost nam je najaviti novi projekt Laudata, pod nazivom 'Papa s nama', u produkciji Laudato Internetske TV i Vatikanskog TV centra. To je jedinstvena ponuda u hrvatskom medijskom prostoru.

Naime, od 5. ožujka 2014. godine, Laudato ITV omogućuje Vam izravno, uz hrvatski prijevod, prijenos Opće audijencije s papom Franjom u Vatikanu, svake srijede od 10 sati, te prijenos Angelusa s Trga sv. Petra, svake nedjelje u 12,00 sati. Snimke svih prijenosa možete pogledati i u našoj arhivi na www.laudato.tv. Taj je projekt rezultat suradnje i potpisanog ugovora između Laudato internetske televizije i Vatikanskog televizijskog centra.

Poštovani pratitelji Laudata! Budite s nama u pravom trenutku, na pravom mjestu! Izravni prijenosi susreta s papom Franjom na Trgu sv. Petra omogućuju Vam aktualni i autentični prijem papinih poruka, u trenutku kad ih izriče cijelom svijetu. Papu ćemo posredstvom slike, i iz našeg studija u Zagrebu, moći dodatno doživjeti u njegovim gestama, pokretima i susretima, koji osvajaju ljude dobre volje diljem svijeta.

Prijenosi na Laudato ITV započinju na značajan dan u Crkvi – Pepelnicu! U danu kojim započinje četrdesetodnevni korizmeni hod do Uskrsa, vidimo simboličku utemeljenost početka nove staze našeg medijskog puta. Pritom se ne zaustavljamo na pepelu kao znaku ljudske prolaznosti. Dapače, podsjeća nas kako je Bog u čovjeka, krhkog poput praha, udahnuo svoj Dah života, velikodušno ga i milosrdno prateći, podižući ga k sebi po otvaranju ljudskog srca. Tom životvornom duhu, bez kojega je svako ljudsko nastojanje nedostatno, zahvaljujemo za dar novog projekta po kojem postajemo još bliži Petrovom nasljedniku u njegovim susretima s ljudima iz cijelog svijeta.

Budite s nama, s papom Franjom i sveopćom Crkvom! Premijerno, na Pepelnicu, 5. ožujka. Pratite nas na Laudato ITV, svake srijede, od 10 sati i svake nedjelje, u 12,00 sati – u izravnim prijenosima iz Vatikana - Papa s nama!
Dobro došli!
Vaš Laudato ITV team

Post je objavljen 03.03.2014. u 12:22 sati.