Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vjesnik-istine

Marketing

Svega će bit ali nas biti neće...

Jeste li se zapitali,a sigurno jeste: Pa gdje to idemo? Gdje srljamo "ko guske u maglu"? Jel se u Lijepoj Našoj išta LIJEPO događa? I ima li ikoga tko štiti HR interese, Hrvatski narod, Hrvatski jezik?

- Ne poštuje se volja i želja naroda koji se referendumom izjasnio ZA BRAK (kao zajednicu muškarca i žene), a budući da naši političari to nisu uspjeli provući na velika, pa sad pokušavaju na mala vrata.

- Dok se naši političari hvale poznavanjem stranih jezika (dakle srpskog, jer smo vidjeli u slučaju Ingrid da im eng. ne ide od ruke) i šalju Europske parlamente Crnoj Gori i Srbiji prevedene na Hrvatski (slučaj Jadranke Kosor), Srpski političari jasno daju do znanja da je njima Hrvatski jezik (iako ga razumiju jako dobro) strani jezik pa tijekom konferencija traže prijevod (slučaj posjeta Milanovića Beogradu).

- Mi se svima klanjamo: koji god stranac dođe mi moramo znati njegov jezik, a kad god idemo negdje u stranu zemlju kao turisti, opet mi moramo znati njihov jezik.

- Dan Hrvatskoj jezika skoro pa nismo ni obilježili, ali zato branimo i veličamo ćirilicu u Hrvatskoj!

- A dok se naši političari ulizuju Srbima, drugi to koriste i nazivaju i dalje Dubrovnik u Vukovar srpskih gradovima (http://dnevno.hr/vijesti/hrvatska/116222-srbi-postupno-spremaju-novi-rat-vukovar-i-dubrovnik-su-srpski-gradovi-a-cavtat-je-mali-beograd.html) a naši na to samo šute.

- I tako dok šute, u centru Zagrebu krši se zakon o Državnom grbu, pa je umjesto šahovnice stavljena crvena zvijezda. I to nikoga ne brine od vladajućih, to je njima normalno, pa da, ipak je to njihova zastava (sa zvijezdom).

- "Gotovo preko noći, iz Kaznenog zakona je izbačeno kazneno djelo "dovođenje u podređen položaj države", prema kojemu se kaznom od najmanje tri godine zatvora kažnjavalo građanina Republike Hrvatske koji pokuša RH dovesti u položaj podređenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi". (http://dnevno.hr/vijesti/hrvatska/116306-urota-protiv-hrvatske-i-hrvatskog-naroda-sdp-i-hdz-u-tajnosti-ukinuli-kazneno-djelo-protiv-unutarnjih-neprijatelja.html).

Mogli bi tako nabrajati i ispisati tomove na ovu temu. Pozivam sve Hrvate izvan Hrvatske koji već godinama žive u drugim državama i drugim kontinentima: Njegujte naš Hrvatsku jezik, kulturu, tradiciju, običaje, vjeru. Jer možda ćete jednog dana biti jedini Hrvati koji se služe tim jezikom, jer prodat će nas ovi naši "za judine škude" kako reče prvi Hrvatski Predsjednik dr. Franjo Tuđman.


Post je objavljen 03.03.2014. u 11:00 sati.