Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Fejs...




Od jučer sam i na fejsu.

Dugo sam to izbjegavao, opirao se i suzdržavao, ali skrušeno priznajem poraz.

Fejs sam izbjegavao jer, osim što dodatno oduzima vrijeme kojeg je ionako premalo (ili, da parafraziram - pogodite koga :'tako puno knjiga a tako malo vremena') mislim da Facebook potiče egocentričnost i narcizam, za razliku od blogova koji potiču kreativnost.

No, profil sam naposljetku ipak otvorio uglavnom zato što je neregistriranim korisnicima onemogućen pristup svim sadržajima s Facebooka (što dovoljno govori o demokratičnosti i etičnosti Facebooka).

Zato, ne morate me lajkati, ne morate mi iskazivati 'prijateljstvo', slobodno zanemarite moj profil, jer, on mi prvenstveno služi kako bih mogao pratiti sadržaje objavljene na fejsu.

Ali, ipak, moram biti iskren, to nije jedini razlog : fejs ću koristiti i u svrhu dodatne promocije knjiga koje će u Hena com-u izlaziti s mojim imenom u impressumu (pod urednik).

Naime, već ovoga tjedna izlaze iz tiska prve dvije knjige - no, o tom uskoro, kako ovdje tako i još ponegdje...

P.S.

Nego, da ne bude nesporazuma : na fejsu neću ponavljati vijesti koje ovdje objavim (osim onih vezanih uz knjige koje uređujem za Hena com), ovaj blog i dalje ostaje u istoj funkciji, na njemu ću i dalje svakodnevno objavljivati različite knjiške vijesti...

I podbadati one koji to zasluže wink







Post je objavljen 03.03.2014. u 12:15 sati.