Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Iz tiska izišao 58. broj Vrgoračkih novina



U prodaji je 58. broj Vrgoračkih novina – prvih novina Vrgoračke krajine. Na 44 stranice ovoga broja možete pročitati pregršt zanimljivih članaka o životu našega malog grada.

Donosimo izvještaj sa šeste sjednice Gradskog vijeća. O stanju ceste Staze preko Biokova možete pročitati u opširnoj reportaži. U sklopu naše rubrike reportaža o mjesnim odborima, tu je velika priča o mjesnom odboru Mijaca. Tu je i fotoreportaža o dječjim mačkarama. Kako Imoćani održavaju svoju gradsku jezgru i što bi Vrgorčani mogli od njih naučiti možete pročitati u ovom broju. U novom broju se pitamo i gdje su nastale Vrgoračke mačkare i zašto su propali posljednji pokušaji njihova ponovnog pokretanja. U centralnoj temi ovoga broja bavimo se sveopćim komunalnim neredom u Vrgorskoj krajini, s osvrtom na ponašanje samih građana u zbrinjavanju krupnog otpada njihovih domaćinstava. Gost komentator Ante Pranić secira sve aspekte projekta zvanog 'Gospodarska zona Ravča' i navodi razloge zbog kojih on još nije zaživio. U izvorima za povijest donosimo četiri izvještaja ustaške kotarske ispostave i oružničke postaje iz 1944. godine. Uz sve navedeno u novinama se nalazi još mnogo zanimljivih vijesti iz našega kraja.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, benzinskoj postaji Pivac i trgovini Ante.

Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb) i Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2). Na prodajnom mjestu u Zagrebu još radimo.


Post je objavljen 28.02.2014. u 16:28 sati.