Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/voltaren-salt

Marketing

1.3

čudotvorne masti iz kaubojskih romana (posebno Zagora) se i ja sjećam :) samo što bi prodavači iste prije ili poslije završili s katranom i perjem na glavi :) u današnje vrijeme samo zatvoriš staru i otvoriš novu firmu i počneš s istom rabotom ispočetka... nego, kad smo kod reklama, sviđa mi se nova reklama za bon-bon (mislim da je za bon-bon) sa velikim zecom i gorilom koji u, mora biti, Konzumu, jer gdje drugdje, "kupuju" ono što im ne treba. pa zec to što mu ne treba ljutito zgužva i baci :)

jesi li kad dobila kuvertu od mozaik knjige? auuu što unutra nema! da sam dijete mogao bi se s time igrati cijelo jutro :) mene zapravo čudi da ljudi mogu lako biti naivni, iako bi se reklo da nema šanse. prije svega u odnosu čovjek-čovjek, a tek onda u odnosu čovjek-stvar.

dobio sam neku knjigu u rukopisu koju bi trebao lektorirati i napraviti korekturu - valjda se to tako kaže - iako tako nešto baš nikad nisam radio. uglavnom, malo sam bacio oko na gramatiku i pravopis i moram reći da unutra ima stvarno svašta. zanimljivo je kako od malena naučimo govoriti kako već naučimo govoriti, ali pravila tog govora uglavnom uopće ne znamo, nego sve usvojimo po sluhu, ako se može tako reći. jednostavno znam da se nešto kaže tako i tako, iako ne znam objasniti zašto. a koliko tek ima pravila o zarezima... sve me strah više pisati ovdje, da nešto ne pogriješim. kad sam već svjesno odlučio pogriješiti s velikim slovom na početku rečenica :) lakše je...








Post je objavljen 28.02.2014. u 14:58 sati.