Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

KALMETA UZIMA VODNI DOPRINOS, A NE RJEŠAVA OBORINSKE VODE

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


KALMETA UZIMA VODNI DOPRINOS, A NE RJEŠAVA OBORINSKE VODEGRAD ZADAR UZIMA OSAM POSTO IZNOSA VODNOG DOPRINOSA NAPLAĆENOG NA PODRUČJU GRADA ZADRA, A NE RJEŠAVA OBORINSKE VODE U NASELJU PLOVANIJA

Dana 27. veljače 2014. godine stanovnici ulice Đure Basaričeka u Zadru ne mogu fizički, a niti automobilima prelaziti ulicu zbog kišnih oborina. Sada su zatvoreni u svojim kućama.

Gradonačelnik Kalmeta izbjegava riješiti odvodnju oborinskih voda u ulici Đure Basaričeka.

Održavanje gradskih prometnica je u nadležnosti grada Zadra kao i ulica Đure Basaričeka zbog čega su se građani već obraćali gradonačelniku i Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti da se riješe oborinske vode u ulici Đure Basaričeka, ali do danas nije riješen navedeni problem.

Stanovnici ulice Đure Basaričeka kako bi sto posto bili sigurni da je ovaj problem i njegovo rješavanje pod ingerencijom Grada Zadra, obratili su se Ministarstvu poljoprivrede, Upravi vodnog gospodarstva koje je obavilo inspekcijski nadzor i poslalo svoj odgovor.

Ministarstvo poljoprivrede, Uprava vodnog gospodarstva: Grad Zadar je dužan trajno i kvalitetno riješiti problem


Odgovor Ministarstva poljoprivrede, Uprave vodnog gospodarstva u vezi problema odvodnje oborinske vode u naselju Plovanija u ZadruPost je objavljen 27.02.2014. u 19:28 sati.