Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

FRANKA FONOVIĆ-dvostruko zlatnana Europskom kupu

Vijest sa Europskog kupa u kickboxingu „Karlovac Open2013.“ održanom u Karlovcu,08 i 09.02.2014. Franki Fonović dvostruko zlato .

U Karlovcu je u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing kluba „Tigar“ iz Karlovca održan Europski kup u kickboxingu. Na ovom natjecanju nastupilo je 115 klubova sa 1265 natjecatelja iz 15 država. Labinjani su osvojili 6 odličja : 2 zlata, jedno srebro i 5 bronci.
Najuspješnija kod Labinjana bila je Franka Fonović koja je osvojila dvostruko zlato i to u pointfightingu i lightcontactu u kategoriji do 60 kg kod starijih kadetkinja,dok je težoj skupini, do 65 kilograma osvojila srebro. Porazila ju je jedino ruska natjecateljica koja je ujedno proglašena najboljom natjecateljicom kod starijih kadetkinja.
Marino Faraguna je osvojio dvije bronce u pointfightingu u juniorima i seniorima u kategoriji do 63 kilograma. Zaustavljen je u borbi za finale od ruskog i mađarskog natjecatelja. Iako se zna da su ovo velesile u kickboxingu, Rusija sveukupno,Mađarska u pointfightingu, Marino je kvalitetno odradio natjecanje.
Brončanu medalju u pointfightingu osvojio je Erik Bertoša kod dječaka u kategoriji plus 32 kilograma



Post je objavljen 23.02.2014. u 17:41 sati.