Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Hansaplast

Krenilo mi je:- Šta mi je krenilo?-Srednji prst naravno.4000 kn platio sam da ljudima mogu pokazivati srednji prst( eto Vam ga na!).
Šalim se definitivno mi je popustio spazam, ali od brisanja guzice još ništa. Mislim, dakle jesam (Mislim, dakle postojim).Dokazao sam si da mogu biti sam daleko od kuće. Prijatelji su mi svojim dolascima uljepšali svakodnevnicu. Na kraju sam se sa prijateljem klackao, umjesto pio pivo. Tek su mi 33, sa 50 se počinjemo igrati autićima.-Brmmm, brmmm..
Radni terapeut je krajnje inovativan. Stalno se nateže sa mojom lijevom šakom, pošto stalno ide u fleksiju; dok čekam ortoze( da, da HZZO mi ih je odobrio); sjetio se inovativnog riješenja zvanog HANSAPLAST.Tu nema recesije; ulijepio me dobrano. Ispratio me sa zadnje terapije:-Sad drži to par sati.Moja kiborovska ruka i ja smo krenuli u trgovinu.
Svašta u toplicama možeš vidit. Ušao sam u trgovinu; trgovkinja me uplašeno pogledala:
-Kaj si si strgal ruku?-Nisam samo sam u ekstenziji!!.Tri dana sam skidao taj Hansaplast.
Čuda se događaju dr mi nije za terapiju odredio logopeda.Warum? Cijeli svijet me razumije ( haha)
Evo napokon i dobre vijesti - sutkinja je odlučila ne ulaziti više u liječničku grešku - to sada utvrđeno i gotovo. Gotovo!!!! I onda opet ono
ALI
Sada se u postupku mora utvrditi moje stanje - na koji sam sve načine oštećen pa je sutkinja istovremeno odredila vještačenje po neurologu, psihijatru i fizijatru (Što je isto puno bolje nego da ide jedno po jedno).Kad me to izvještače, onda će valjda sud bit gotov., ali…………


Post je objavljen 22.02.2014. u 17:58 sati.