Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Model European Union Zagreb 2014.

Od 25. veljače do 1. ožujka 2014. u Kući Europe (Ban Centar, A. Cesarca 6) u Zagrebu održavat će se projekt pod nazivom Model European Union Zagreb 2014., u sklopu kojega će se simulirati rad i odlučivanje u institucijama Europske unije u cilju neformalne edukacije studenata iz Hrvatske i država članica Europske unije.

Svim putnicima posjetiteljima tog događanja odobrava se popust od 40% na redovite cijene prijevoznih karata za 1. i 2. razred svih vrsta redovitih vlakova.

Popust se može koristiti od 24. veljače do 2. ožujka 2014. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do Zagreb Glavnog kolodvora i natrag. Osnovu povlastice predstavlja povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom organizatora projekta. Kartu možete ovjeriti na informacijskome pultu na mjestu održavanja projekta.

Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Povlastica se ne primjenjuje na udaljenostima kraćima od 25 km. Za povrat novca za kupljene a u cijelosti neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.

Više informacija potražite na www.HERMES-CommuniAction.hr, www.meuz.eu.

Post je objavljen 22.02.2014. u 17:37 sati.