Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

LAUBA HOUSE – kuće za ljude i umjetnost

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima Lauba Housea odobrava popust od 40% na redovite cijene prijevoznih karata u 1. i 2. razredu svih vrsta redovitih vlakova. Povlastica se može koristiti od 21. veljače 2014. do 31. siječnja 2015. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Zagreb GK i natrag.

Osnovu povlastice predstavlja ulaznica za izložbu s datumom unutar roka valjanosti prijevozne karte kojom putnik dokazuje da je uistinu bio posjetitelj i na taj način ostvario pravo na popust. Isto će na povratku kontrolirati vlakopratno osoblje vlaka.

U navedenome razdoblju pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Zagreb GK i natrag.

Putnici s tako ispostavljenim prijevoznim kartama uz predočenje istih na ulazu u Lauba Hause, ostvarit će pravo na kupnju ulaznica po povlaštenoj cijeni od 15,00 kn.

Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Povlastica se ne može koristiti na udaljenostima kraćima od 25 km. Za povrat novca za kupljene a potpuno neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.

Više informacija potražite na http://www.lauba.hr.

Post je objavljen 22.02.2014. u 17:21 sati.