Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Ostali zajedno do samog kraja: Oboje preminuli unutar 36 sati

SAD: Floreen je završila u bolnici, a njen suprug bio je u drugoj bolnici. Liječnici su se dogovorili i smjestili ih u istu sobu u istoj bolnici. Bili su u braku punih 60 godina.

Floreen Hale (82) iz SAD-a završila je u bolnici 7. veljače ove godine, a odmah nakon nje hospitaliziran je i njen suprug Ed (83). Par koji je u braku bio 60 godina smješten je na isti kat, u istoj sobi, krevet do kreveta.
Floreen je preminula malo nakon što su je u bolnicu doveli, a samo 36 sati kasnije preminuo je i Ed.
Njihova kćer Renee ispričala je medijima kako su njeni roditelji u dva dana razlike završili u dvije različite bolnice. Kako joj je otac bio preslab da ga prevezu u drugu bolnicu vozilom Hitne pomoći, liječnici su se sami dogovorili.
Htjeli su biti zajedno do kraja
Floreen su doveli u bolnicu u kojoj je bio Ed kako bi posljednje trenutke života mogli provesti zajedno. To im je i bila posljednja želja, javlja Daily Mail.
Sve su zajedno radili, a sada su zajedno i umrli
Ed i Floreen vjenčali su se 12. svibnja 1953. godine u New Yorku, a imaju dvoje djece, Renee i Rickyja. Njihova obitelj i prijatelji govore kako je par sve radio zajedno, a kažu, sada su i zajedno umrli. Dodaju da su imali idiličan život, kojeg neki mogu samo poželjeti.

Izvor: 24 sata

Post je objavljen 21.02.2014. u 23:32 sati.