Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Večernja igra s ljepoticom sa zida



Snimio: Vanja


Ova djevojka vam je vjerojatno već poznata (samo bez granja preko lica wink) ... da, vrlo vjerojatno ste već zamijetili njen lik na jednom od najvećih reklamnih panoa u gradu, onoem na uglu Draškovićeve i Vlaške, a mogli ste ju vidjeti i OVDJE, na jednom od mojih prethodnih postova.

Volim prenamjenu, reciklažu, i čim je "objekt" prenamjene banalniji tim mi je draže upotrijebiti ga za neku drugu namjenu ... a reklame su dušu dale za takve "operacije", teško je naći banalniji i trivijalniji objekt od njih. Neke od njih plijene pozornost svojom glupošću, beznadnom običnošću ili pak neprikladnošću, a neke, na žalost rijetke, svojom ljepotom, provokativnošću ili pak subverzivnošću.

Za razliku od svoje namrštene "kolegice" koja radi za istu firmu, ovu nositeljicu reklamne kampanje uz lijepo lice krasi i prikladan, pomalo sanjarski pogled ... ali i ogroman format koji dominira čitavim malim trgom ispred Schlosserovih stuba i prometnim raskršćem ispred njega. Bilo mi je zadovoljstvo poigrati se malko plakatom i njegovom glavnom junakinjom ... na kraju krajeva, radije gledam na tom zidu nju nego reklamu neke banke ili, vjerovali ili ne, marke automobila. wink



Snimio: Vanja


Iza vela ... Snimio: Vanja


Cenzura ... wink Snimio: Vanja


Post je objavljen 21.02.2014. u 21:01 sati.