Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Postao otac, pa isključio ženu s aparata za održavanje na životu

Njegovu suprugu doktori su održavali na životu putem aparata zbog iznenadne bolesti kako bi njezino tijelo iznijelo trudnoću.

Robyn Benson, 32-godišnja žena iz Vancouvera u Kanadi čija je tužna priča pogodila svijet, rodila je zdravog dječaka Iver Cohen Bensona. Iako je rođen u 28. Tjednu, dobro je. Otac se raduje, ali i tuguje jer je postao udovac.

Suprug Dylan Benson, provodio je vrijeme do porođaja kraj Robyn, pišući blog, koji je raznježio svijet. Kada je ugledao sina napisao je:

„Ovo dijete najdivnije je stvorenje koje sam vidio. Nažalost, morali smo se oprostiti s najjačom, fantastičnom ženom koju moj sin nikada neće dobiti priliku upoznati. Robyn mi strašno nedostaje, živjet će uvijek u mom srcu i kroz naše dijete“, napisao je Dylan.

Robyn je prije pet tjedana osjetila iznenadnu glavobolju.

„Jedno jutro požalila se na bol u glavi i zamolila me da joj odem kupiti neki lijek. Kada sam se vratio, ležala je u nesvijesti na podu kupaonice“, napisao je Dylan 29. prosinca.

Tog dana liječnici iz bolnice u Victoriji otkrili su da je došlo do krvarenja mozga. Za Robyn nije bilo spasa, ali za fetus, koji se razvijao u njoj, jedini spas je bio da majka bude priključena na aparate dok se ne porodi. Otac je molio liječnike da je održavaju na životu dok na svijet ne stigne njihov sin.

Dylan čitavo vrijeme nije radio, a boravak u bolnici platio je uz pomoć donacija dobrih ljudi.

„Hvala vam svima. Na lijepim i utješnim riječima, financijskoj pomoći i prije svega hvala prijateljima koji su ostali uz mene u ovim najtežim trenucima u mojem životu“, napisao je također Dylan.

Izvor: Laudato

Post je objavljen 17.02.2014. u 10:42 sati.