Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Hrvatsko književno društvo - Rijeka

Poštovani,
nekoliko kratkih, ali važnih informacija.

1. Zbog novih pravila vođenja udruga, molim sve koji plaćaju članarinu da to isključivo čine uplatom na račun Hrvatskog književnog društva.
IBAN: HR9224020061100509932 (kunski račun Hrvatskog književnog društva)
SFIWT: ESBCHR22 (devizni račun Hrvatskog književnog društva)

2. Kako ne bi bilo nikakvih zabuna, molim da sve poslove vezane uz Hrvatsko književno društvo vršite preko ovlaštenih osoba društva. Osim meni, tu su članovi predsjedništva dr. sc. Vasil Tocinovski i prof. Fikret Cacan. Dok je za organizaciju manifestacija ovlašten Damir Maras (marasdamir@gmail.com), a za pitanja vezanih uz članstvo ovlaštena je administrativna tajnica Marina Fučić (mfucic@gmail.com).

3. Kako uređujemo popis članova, molim sve članove ili one koji bi to htjeli postati, neovisno jesu li plaćali članarinu ili ne, da se jave kako bismo imali točan popis članova. Dovoljno je samo poslati ime i prezime, adresu i kontakt na mail administrativne tajnice mfucic@gmail.com

4. Pripremamo detaljan plan rada za 2014. godinu. Želimo da on maksimalno obuhvati sve želje naših članova, stoga vas pozivam da mi se javite sa svojim idejama i željama kako bismo mogli o njima diskutirati i uvrstiti ih u godišnji plan rada društva.

Srdačno,

predsjednik Hrvatskog književnog društva

Ernie Gigante Dešković
univ.bacc., mag.cult., dokt.
__________________
+385 098416874
liburnija@hotmail.com

Post je objavljen 17.02.2014. u 08:07 sati.