Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/emeraldeye

Marketing

Windy with a chance of...

Cujem da vam je voda dosla do grla, evo i nama isto. Moj se predivni kvartic pretvorio u mocvaru, jucer sam cijeli dan provela u autu trazeci prohodnu rutu, 280.000 kucanstava je ostalo bez struje, moj faks je ostao bez krova, a Viking je punih 6 sati proveo zaglavljen na tracnicama izmedju Corka i Mallowa. Pokusala sam ga spasiti autom al sam zavrsila u koloni dobre 2 ure nekih 16 kilometara od destinacije zbog porusenih stabala. Spasio ga je bus kojeg su zeljeznice poslale kad su napokon otvorili jednu liniju ceste.

A sutra tek zovu nevrime.



A ovako je izgledalo prije:



Inace prije fijaska u Mallowu Vikingova zeljena destinacija bila je Dublin. Danas je spretno stigao tamo tako da moze u miru pratiti Zimske Olimpijske s deckima, jer nakon 'pomnog' vaganja izmedju hokeja i valentinova, pobjedio je hokej.

Ne znam sto je s tim skandinavcima i hokejom (kao ni sa zenama i valentinovim). U ove tri godine uspjeli su me pretvoriti u gorljivu navijacicu Toronto Maple Leafsa, Chichago Blackhawksa i Medvescaka.

Moram priznati drago mi je sto je tamo iducih par dana, jer nakon sto pocnes suzivot s deckom svaki dan koji provedete odvojeno je ujedno kletva i blagoslov. Malo ti fali, ali ti dobro dodje.
Mogu napokon uzivati u nekim starim neprezaljenim navikama kao sto je npr. tamanjenje Nutelle zlicom (sto upraznjavam u ovom trenutku cerek), gledanje cetvrte epizode True detectiva u miru bez zajedljivih komentara, gledanje filmova na stranom (citaj: spanjolskom) jeziku bez fuckin titlova (jer mi je to gust); preskakanje uzeta u dnevnom boravku (jer treba tu Nutellu nekako potrositi), isprobavanje razlicitih modela sminkanja i konturiranja lica i onda eventualno fotkanje istih, skypanje s frendicom 3 ure u komadu, jedenje svega brokulastog, prokulastog i zelenog okruglastog sto moj machomen ne voli viditi na meniju a ja obozaavam...

Inace prije nego je otisao pobrinuo se da me opremi sladoledom i cokoladama u obliku srceka - i Nutellom (valjda se boji da se vratim na onih 55 kila od ljetos).
Prekjucer me izveo na veceru, svaki dan me doceka s ukusnim jelom kad dodjem s posla i vrlo cesto sa svjezim jagodama u sladoledu, za posebne prigode sam spece kolace, niti jedan dan jos nije prosao da je on otisao raditi bez da mi je dao pusu, nedavno mi je kupio buket crvenih ruza i mini walkman da mi ne bude dosadno kad trcim... mogu slobodno tako u nedogled, tako da vi dragi moji koji ste me ispilali danas pitanjima di cu za Vlentinovo, evo da vam kazem: bit cu doma, ususkana u topli poplun, ispred televizije, tamanit cokoladice u obliku srca i gledat televiziju sretno zaljubljena. cerek






Post je objavljen 14.02.2014. u 01:45 sati.