Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mebloarhitekt

Marketing

Veljača u gradu

I o čemu se može pisati u ovako tmurno vrijeme? Kiša u Zagrebu pada bez prestanka već dva dana, hladno je i vlažno, prošle su siječanjske rasprodaje...


Ali MEBLO se ne da: u MEBLU se akcije nastavljaju! Trenutno je aktualan popust na sjedeće garniture, jer u ovo zimsko doba što je ljepše nego se udobno uvaliti u neki fini trosjed i uživacija može početi! Bilo da samo hoćete pogledati film ili želite kvalitetno i prespavati, jako je važno kakvu garnituru ćete odabrati. To može biti ravni sastav ( dvosjed, trosjed, četverosjed...) ili kutni sastav ( s pravim kutom i jednako dugim stranama ili s tzv. damskim ležajem na kraćoj strani), bitno je da Vam odgovara po dimenzijama prostora u koji ga želite uklopiti: OPREZ! Preveliki sastav djelovati će glomazno u prostoru i „zagušiti“sobu!

Slijedeća važna stvar je tapecirung: koža, umjetna koža, eko koža, mikrotkanina, štof, platno... izbor je stvarno velik. Ono na šte se treba obratiti pozornost je sama kvaliteta materijala: izdržljivost, sirovinski sastav, način održavanja, izbor boja i sl. Također je važno i čime su punjeni jastuci, posebno oni na kojima se sjedi. Garnitura može biti s mogučnošću razvlačenja u ležaj ili fiksa. Sistemi razvlačenja postoje razni, kod nekih se spava paralelno sa zidom dok neki imaju madrac koji izlazi iz garniture te se na njemu leži u smjeru okomitom na smjer zida. Kod nekih garnitura moguće je samo maknuti jastuke i na taj način dobiti ležaj za jednu osobu, a kod drugih se dobije pravi krevet za dvije osobe.

Odluka za koju varijantu ćete se Vi odlučiti ovisi naravno o Vašim prioritetima, ali u slučaju bilo kakvih nedoumica uvijek je dobro obratiti se stručnim savjetnicima ili arhitektima u MEBLU koji će rado pomoći korisnim savjetom.

I da još jednom napomenem za sam kraj, da je u Meblu u veljači akcija na sjedeće garniture i da su popusti zaista veliki (a ima i mogućnost obročne otplate preko kartica na puuuuno rata).

Post je objavljen 12.02.2014. u 12:32 sati.