Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freeletics

Marketing

Peti tjedan - Drugi dan - Burpee MAX i Poseidon / Hera

Pozdrav na početku petog tjednu. Kao što vidite tjedan sam počeo s drugim danom vježbanja. Imao sam obveza jučer tako da nisam stigao odraditi kardio trening Hera. Taj trening ću naknadno odraditi večeras prije rukometnog treninga kako si nebi remetio ritam i raspored koji sam napisao u prijašnjem postu.
Danas sam napravio Burpee MAX testiranje na kojemu sam malo popravio rezultat. Napravio sam 55 marinaca u 5 minuta. (prijašnji rekord mi je bio 51) Zatim sam napravio trening snage Posejdon, na kojem sam također popravio najbolji rezultat. Trening sam završio u 16 minuta i 44 sekunde. Moram naglasiti kako trening opet nisam u potpunosti izveo jer sam umjesto pravilnih širokih zgibova radio malo lakšu varijantu, pa tako nisam dobio zvjezdicu za odrađeni trening. Večeras, nakon što odradim Heru, napisati ću koliko vremena mi je bilo potrebno.
Sutra je na rasporedu trening Had kojeg sam više puta odradio prošli i pretprošli tjedan i na kojem imam najbolje vrijeme od 34 mintue i 37 sekundi. Nadam se da ću se sutra što više približiti granici od 30 minuta.

edit: Evo večeras sam odradio i kardio trening Hera. Prvi put sam radio trening i ostvario ukupno vrijeme od 21 minute i 51 sekunde.

Post je objavljen 11.02.2014. u 13:25 sati.