Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Poznati o Madonni

Moby o Madonni

U sklopu promocije posljednjeg videa "Almost Home", Moby je iskoristio priliku da odgovori na pitanja fanova na Reddit chatu.

Na pitanje o mogućoj suradnji s Madonnom, odgovorio je: "Njen sam dugogodišnji prijatelj. Ona je bila na mom trećem solo koncertu 1990., a bilo je samo deset ljudi u publici."


Nile Rodgers: Ne posjedujem Madonnine neobjavljene pjesme!

Legendardni producent Nile Rodgers je odgovarao na pitanja obožavatelja tijekom Google+Hangout-a. Objasnio je Madonninim fanovima da ne drži njene neobjavljene pjesme. "Ne posjedujem ni jedan neobjavljeni materijal, jer je Madonna dobro znala kako želi da njen album zvuči kad smo snimili Like A Virgin. Moja jedina odluka za album je bila obrada Love Don't Live Here Any More. To smo odlučili u posljednjoj minuti. Način na koji radim, vjerovali ili ne, ne postoje mnoge neobjavljene pjesme. Kao što je Madonna jednom rekla, vrijeme je novac, a novac je moj. Snimak košta i ostale slične stvari. Kad snimate album morate biti svjesni budžeta."


Mary Lambert o suradnji s Madonnom

Queerty.com je razgovarao s talentiranom pjevačicom Mary Lambert, koja je snimila pjesmu "Same Love" sa Macklemoreom.

Queerty.com: Na Grammyju si pjevala Same Love s Madonnom. Je li Madonna bila upoznata s tvojim radom i pjesmom od prije?
Mary Lambert: Da, to je luda stvar. Zna za pjesmu. Još uvijek pokušavam shvatiti što to znači. Takav je moj život trenutno.

Queerty.com: Jeste li razgovarale?
Mary Lambert: Da! Imali smo dva dana za probu. Smatram je prijateljicom. Emocije su me jednostavno ponijele, ne samo zbog pjesme i činjenice da su se parovi uzeli, već i zbog toga što je Madonna pjevala moju pjesmu. Postojao je trenutak kad sam plakala, a Madonna je obrisala moje suze. Divna je.



Kanye o Madonni

Američka rap zvijezda Kanye West u razgovoru za Interview je izrazio oduševljenje Madonnine video prezentacije u karijeri.
"Madonna je najbolji vizuelni glazbeni umjetnik kojeg smo ikada imali. Ako pogledate njene slike, fotografi s kojima je radila su je predstavili na određeni način. Odgovarajući kontekst. Vizuelno predstavljanje je omogućilo da sve krene kroz pravi put."




Post je objavljen 09.02.2014. u 11:16 sati.