Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugapozitiva-ng

Marketing

Psihološke radionice "Roditelj iza pozitivne slike djeteta o sebi"

U sklopu projekta "S rukom u ruci u prvi razred" Udruga "Pozitiva" je u prostorijama Dječjeg vrtića Nova Gradiška za dvije grupe roditelja budućih prvašića 29. siječnja i 6. veljače 2014. organizirala radionicu "Roditelj iza pozitivne slike djeteta o sebi". U radionice se uključilo 90-tak roditelja, a vodila ih je Ivana Mikanović, mag. psihologije.

 photo DSC_0459_zpsfcba9fca.jpg

Radionica je kroz igranje uloga iskustvenim modelom pomogla roditeljima da steknu uvid koliko i što djetetu znači ako mu roditelj pokazuje da vjeruje u njegove sposobnosti, ako ga ohrabruje i podržava, ako ga nauči da ima pravo na greške i zna prihvatiti neuspjeh ali i ponositi se svojim uspjehom, ako ga roditelj hvali i izbjegava kritike i kazne, ako mu pokazuje ne samo ljubav nego i poštovanje...

 photo DSC_0460_zps34b3a8d5.jpg

 photo DSC_0462_zps85f46f98.jpg



Aktivnost je dio projekta "S rukom u ruci u prvi razred" koji Udruga "Pozitiva" provodi u suradnji i uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih. Prema projektnom planu, u ožujku i travnju za ciljnu će skupinu biti organizirane radionice "Roditelji - partneri škole".

Post je objavljen 08.02.2014. u 20:05 sati.