Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkmreznica

Marketing

Izvještajna skupština

Na redovnoj - izvještajnoj, 54. po redu, godišnjoj skupštini, u kojoj je učestvovalo 30-ak članova, izvješća su podnijeli: predsjednik Damir Radinović i tajnik Stjepan Radinović o radu Izvršnog odbora, te računopolagač Davorka Repulac o financijskom poslovanju i stanju kluba. U sportskom dijelu podnijeto je zajedničko izvješće tehničkog kordinatora Davora Petrunića, trenera pionira Denisa Lauša, juniora Ivana Puškarića i seniora Danijela Luketića. Uz to podnijeta se izvjašća Suda Časti i Nadzornog odbora.

U podnijetim izvješćima i provedenoj raspravi istaknuto je zadovoljstvo sa ukupnim radom i organizacijom kluba. Posebno zbog veoma teške financijske situacije. Klub je sa 70-ak registriranih igrača u tri selekcije te sa članovima Izvršnog odbora i drugih radnih tijela, jedan od najvećih sportskih udruga grada Duga Resa. Kao takav dobio je značajnu potporu od Hrvatskog olimpijskog odbora donacijom opreme za mladež u vrijednosti oko 50. 000 kuna.

U takmičarskom dijelu postigao je očekivane rezultate kod pionira i juniora. Isti su se plasirali na mjesta u sredini takmičarskih tablica sa zadovoljavajućim brojem osvojenih bodova. Seniori su na visokom drugom mjestu II županijske lige Nogometnog saveza Karlovac sa velikim izgledima za plasman u I ligu.

Kao najbolji igrač za 2013. godinu istaknut je kapetan seniora, Marko Brazdičić koji je odigrao sve utakmice i postigao 11 golova u protekloj te 11 golova u jesenskom dijelu ove sezone. Sportska nada junior Matija Benić i Danijel Luketić kao sportski djelatnik dobili su priznanja od Sportske zajednice grada Duga Resa kao sportaši godine. Od ostalih igrača istakao se Marko Stojković koji je odigrao za juniore i pionire 32. utakmice u protekloj i 17 utakmica u jesenskom dijelu ove sezone.

Prihvaćen je plan rada i financijski plan za 2014. godinu.

Skupština je održana 7. veljače 2013. u hotelu "Zeleni kut", Zvečaj.




DUGARESA.NET












......

Post je objavljen 08.02.2014. u 18:22 sati.