Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Pejić: Volim se boriti isključivo po svom instinktu, sutra očekujte eksploziju!

Vasić: U ovoj borbi najavljujem MMA pobjedu za Hrvatsku!

Nikada do sada Hrvatska nije imala svoje MMA reprezentativce. Nikada do sada naši MMA borci nisu imali priliku odmjeriti svoju snagu i talent s mladim europskim gladijatorima koji dolaze iz čak 15 zemalja regije i Europske unije. Sada imaju priliku. Odbrojavamo sate do spektakla u Ciboni.
Na prvom eventu prvog kruga Europske MMA lige boje Hrvatske u kavezu Draženovog doma branit će Filip Pejić u lakoj i David Vasić u srednjoj kategoriji. Dečko iz Dubrave borit će se protiv Rikkija Fortune iz Velike Britanije, dok istarski Trojanac čeka okršaj s Mađarom Imre Zsoltom.



- Osjećam se odlično, ne mogu više dočekati ulazak u kavez! Spreman sam, nikad u životu se nisam ovako osjećao. Jučer sam odradio super trening, Ban me tjerao doma iz dvorane nek' se odem malo odmoriti. Osjećam neopisivu navalu adrenalina! Na superfinalnu borbu sam isto bio jako 'nabrijan', i tu sam pogriješio, to me pojelo psihički. Mogu reći da mi je ta borba bila previše osobna, ali naučio sam svoju lekciju. Odrastam. Za borbu protiv Fortune sam 'zdravo nabrijan', jedva sam čekao da dobijem priliku boriti se s nekim tko ne dolazi iz naše regije. Proučio sam Fortunu, ali previše proučavati protivnika nije moj stil. Ja se volim boriti isključivo po svom instinktu. Sutra očekujte eksploziju! – ispričao je Filip Pejić.
Pejić se nada da će ga Zagrepčani doći podržati u prvom nastupu za Cro MMA repku, a podrška Istrijana orit će se sutra iz vatrene Cibone i za Davida Vasića iz Pule.



- Uvijek sam spreman, ali ovaj put se osjećam posebno moćno. Još mi je jači mentalni stav nego u borbi na superfinalu Hrvatske MMA lige. Ovo je ipak nastup za hrvatsku MMA repku. Protivnik iz Mađarske Guzsvan se ozlijedio u zadnji čas, pa sam dobio novog Mađara Zsolta. No sve je zapravo isto, samo je ime drugo. Proučili smo novog protivnika i zaključili da nam je 'game plan' zapravo isti – malo stand up-a i završit' ga u parteru. U ovoj borbi najavljujem MMA pobjedu za Hrvatsku i samo se nadam da ću u slijedećim krugovima Euro MMA liga ostati što duže u igri – izjavio je David Vasić.

Prijenos UŽIVO možete gledati samo na OYO!





Post je objavljen 07.02.2014. u 12:46 sati.