Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mvko

Marketing

Osnovan 1. molitveni vijenac u Brckovljanima

Na Svijećnicu 2. veljače 2014. na oltar župe sv. Brcka stavljen je neobičan, dosad neviđeni prinosni dar: košarica sa pristupnicama svih članova novoutemeljenog molitvenog vijenca u župi!

.............................................Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Brckovljanski župnik vlč. Milan Pušec pokazao je vjernicima kako izgleda taj mali vjenčić/iskaznica ili pristupnica, kako je on rekao.

Zahvalio je Mariji koja nam je dala Isusa.....

"Da nam nije dala Isusa, mi svećenici ne bismo vam ništa mogli dati; ne bi bilo euharistije i ne bismo bili spašeni.... Danas ove obitelji prikazuju svoje nakane za dobro našeg naroda i Domovine."


Na kraju mise župnik je blagoslovio pristupnice kao nabožne predmete i potaknuo ostale obitelji u župi da se priključuju zajedništvu MVKO.

Image and video hosting by TinyPic

Vlč. Milan Pušec i predsjednica Molitvenog vijenca Kraljice obitelji gđa Marina Šturlić.

Image and video hosting by TinyPic

Nakon mise članovi molitvenog vijenca uputili su se u župnu dvoranu. Vrijedne žene pripremile su kolače i sokove. Prije skromnog domjenka još jednom se moliteljima obratila predsjednica MVKO i ukratko im dala još neka tehnička pojašnjenja u vezi funkcioniranja molitvenog vijenca. Obavijestila ih je o planiranim hodočašćima i pozvala na duhovnu obnovu u Remete 8.ožujka 2014. koju će voditi njihov bivši župnik vlč. Dragutin Mostečak.

Image and video hosting by TinyPic

Na mladima Molitveni vijenac ostaje!

Image and video hosting by TinyPic

Fotografija za uspomenu!

Image and video hosting by TinyPic

Podjela iskaznica

Brckovljani su jedna mirna, seoska župa sa dugogodišnjim molitvenim iskustvom; kompaktna i jednostavna sredina koja može puno doprinijeti osvježenju i napretku Molitvenog vijenca Kraljice obitelji.

Sve u svemu, jedan lijepi početak koji puno obećava!





Post je objavljen 04.02.2014. u 13:31 sati.