Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-ostrna

Marketing

Godišnja skupština DVD Andrilovec: GARAŽE UREĐENE, ČEKA SE CISTERNA

www.dugoselo.hr
Autor Nenad HALEUŠ MALI

Ponedjeljak, 03 Veljača 2014 13:42
DVD Andrilovec održao je redovnu godišnju skupštinu 1. veljače u svome domu u Andrilovcu. Predsjednik društva Ivica Klarić pohvalio se da društvo, koje je lani obilježilo šezdesetu obljetnicu rada, trenutačno broji čak 130 članova, od čega je dvadesetak operativnih članova. Za pohvalu je i rad muške A i B natjecateljske ekipe, kao i ženske A ekipe koje su tijekom protekle godine zauzele niz prvih mjesta na natjecanjima: od gradskog u Dugom Selu pa do tzv. superkupova u Velikoj Gorici i Erdovcu. Osvojeno je osam prvih, trinaest drugih te jedno treće mjesto, a pred natjecateljima je u ovoj godini obraniti čak četiri prijelazna kupa.


Društvo je u protekloj godini imalo devetnaest intervencija i dežuralo na gradskom odlagalištu otpada, a za daljnji kvalitetan rad neophodno im je, kako se čulo, nabaviti vozilo cisternu. Također je rečeno da je lani uređeno vatrogasno spremište i garaže, postavljene su nove instalacije, a uređena je i kuhinja u domu. Društvo je i prošle godine bilo zamašnjak u pokretanju društvenog života u svome selu te organiziralo i tradicionalnu proslavu Dana Andrilovca i vatrogasnog natjecanja Kup Tomislava Galovca.


Društvo je lani ostvarilo prihod u iznosu 171.000 kuna, 17.500 kuna prenijelo u ovu godinu u kojoj planira ostvariti prihod u iznosu 133.000 kuna.


Na skupštini je za novu tajnicu društva izabrana Marina Remenar jer je dosadašnji tajnik podnio ostavku.


Priznanja za deset godina rada u vatrogastvu Karli Klarić, Kristijanu Štracu i Ani Čorluka predao je predsjednik VZG Dugo Selo Zvonko Novosel Dolnjak koji je istaknuo da je DVD Andrilovec društvo koje zaista radi te da su vatrogasci barjaktari cjelokupnog društvenog života u mjestu.


U ime Grada Dugog Sela sjednici su prisustvovali predsjendik Gradskog vijeća Željko Ivaniček i zamjenik gradonačelnika Pavo Jakovljević koji je obećao nastavak podrške grada radu dobrovoljnih vatrogasaca.

Post je objavljen 03.02.2014. u 14:25 sati.