Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Matija Capar: ”Nadao sam se i molio da mi Bog neće uskratiti najveću ljubav u životu i uspio sam se vratiti!”

Iz Belgije nam se javio junak posljednjih sekundi naših utakmica sa Španjolskom i Češkom, Matija Capar. Upravo te utakmice, ali i predviđanja nastavka Eura bile su glavne teme našeg razgovora.
Dvije velike utakmice si riješio golovima u posljednjim trenutcima. Kakav je osjećaj na dramatičan način riješiti susrete?
Osjećaj je odličan, ali ja se ne osjećam kao junak, veći junaci su momci koji su iznijeli veći teret obje utakmice. Meni je samo pripala čast da pokupim šlag s torte.
Igra s golmanom igračem pokazala se kao vrlo dobra za Hrvatsku. U dva navrata smo tako rješavali utakmicu. Kako komentiraš to?
Pa dosta smo radili na tome jer smo znali da će u utakmici s Česima to odlučivati da će ili oni ili mi morati vaditi golmana. I eto uspjeli smo u obje utakmice lijepo razigrati i zabiti pogotke.
Iza tebe je težak period u borbi s ozljedama. Pokazao si da se isplati boriti i u najtežim trenutcima karijere.
Nedavno sam morao propustiti okupljanje u Osijeku i utakmice s Ukrajinom radi operacije zub. To mi je bila jubilarna 10 operacija u životu, neke lakše ali neke i teze. Kada mi kost u stopalu nije htjela zarasti mislio sam da vise neću moći igrati, ali nadao sam se i molio da mi Bog neće uskratiti najveću ljubav u životu i uspio sam se vratiti. Mi sportaši smo naučeni stalno biti u pokretu i onda kada u kratkom vremenu 2 puta morate ležati u krevetu 4-5 mjeseci onda je to kao da ste u zatvoru.
Pogled prema četvrtfinalu? Vjerujemo da se neće dogoditi čudo u utakmici Španjolske i Češke.
Mislim da ćemo proći skupinu, a koga ćemo dobiti ne znam. Nadam se da ćemo izbjeći Talijane. Bili smo uvjereni da ćemo tamo igrati s našim susjedima Slovencima, ali su oni nekako uspjeli prokockati 5-2 protiv Azera i tako svesti svoje šanse da budu prvi u skupini na minimum.
U posljednjih nekoliko dana dobio si nekoliko zanimljivih nadimaka. Koji ti se najviše sviđa?
Moj nadimak je Capi, i oduvijek mi je bilo drago kada su me tako zvali. Tako da mi je taj najdraži.

Hvala Matiji na razgovoru, želimo mu puno uspjeha u sljedećim utakmicama i duži boravak u Belgiji, baš kao i njegovim suigračima.

”Pa dosta smo radili na tome jer smo znali da će u utakmici s Česima to odlučivati da će ili oni ili mi morati vaditi golmana.” – Matija Capar

Izvor: http://hrfutsal.com/halo-belgija-matija-capar-nadao-sam-se-i-molio-da-mi-bog-nece-uskratiti-najvecu-ljubav-u-zivotu-i-uspio-sam-se-vratiti/

Post je objavljen 03.02.2014. u 08:46 sati.