Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Miley: Madonna snima novi album!

Miley Cyurs i Madonna su nastupile nedavno za MTV specijal, ali dvadesetjednogodišnjakinji Madonna nije bila prvi izbor za snimanje dueta.

"Htjela sam imati posebnog gosta čiji dolazak ne bi nitko očekivao, posebno kad je riječ o snimanju top tipa nastupa. Imala sam želju da dođe Dolly Parton, ali tog dana je imala koncert. Stoga sam se pitala koja drugu pjevačicu bi mogla pozvati za nastup... Madonnu! Mislim da ljudi nisu očekivali Madonnu u Unplugged emisiji."

Miley je u daljnjem razgovoru otkrila kako je teško došlo do snimanja mashup-a, jer su obje pjevačice bile zauzete - Madonna je snimala novi album!

"Nisam se nadala mogućnosti suradnje. Obje smo bile zauzete. Radila sam na pjesmama, a ona je bila zauzeta sa snimanjem svog albuma i napokon smo uhvatile vremena i za mashup."

Mlada pjevačica se iznenadila kad je Madonna prihvatila ideje za "prljaviji" nastup. "Počela sam je dodirivati i izvoditi ludorije, a Madonna se uopće nije protivila, očito, jer je Madonna! Lijepo je biti na sceni s nekim kome ne smeta ono što radiš, već hvali tvoj rad. Bilo je zabavno i sjajno!"


Post je objavljen 01.02.2014. u 22:31 sati.