Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OD BIVŠIH KOMUNISTA U HRVATSKOJ VLADA ENERGETSKI KRIMINAL (3)

Tobože "hrvatska policija" izlazi na Hrvatski narod
Mešetari sa energetskim kriminalom milijune kuna trpaju u svoj džepove.

Bivši komunisti i njihovi ideološki nasljednici infiltrirani su u sve važnije društvene, političke i gospodarske sustave. Na žalost, još uvijek u većini poslije-komunističkih tranzicijskih država koje nisu provele komunističku lustraciju vladajućih struktura, bivši komunisti i njihovi ideološki nasljednici.

Pogledajmo samo koji je to kriminal u Hrvatskoj sa energentima; u Americi jedna litra benzina (goriva) košta 6 kuna, dok u Hrvatskoj jedna litra košta duplo skuplje. Mi smo izgleda ekstra nacija. Koja su primanja u SAD-u a, gdje je plaća 5-6 tisuća dolara i više, a u Hrvatskoj gotovo netko ne radi. Ovih zimskih dana koje su to prevare potrošača električne energije i plina. Dolaze ljudima uplatnice sa astronomskim iznosima.

Među različitim zločinima i izdajama koje su se događale u Hrvatskoj i nakon 1989. godine posebno je teška organizirana pljačka hrvatskih prirodnih bogatstava. Na našoj "Bilogori" ima na stotine crpilišta, tj. bušotina "nafte i plina" dok ne zna koji je to kriminal sa tim nalazištima... Ina je osnovana prije pola stoljeća i veoma brzo je postala strateško državno jugoslavensko i hrvatsko poduzeće s veoma razgranatim energetskim, petrokemijskim i drugim poslovima.

Bivši komunisti su leglo "gospodarskog kriminala" u Hrvatskoj. To je u svojoj knjizi htio otkriti pokojni Stjepan Đureković, koji je na mučki i okrutan način ubijen u Njemačkoj. Vladu od Zorana Milanovića (SDP) osnovala je podružnica UDBA, koja iz sjene diktira sva aktivnosti. Vlada li UDBA, odnosno ljudi koji su bili s tajnom službom bivše države povezani, i danas Hrvatskom?

Jadna je vlast koja je sastavljena od bivših totalitarnih struktura. Mediji su u službi tih zločinaca - jer obmanjuju desetljećima hrvatsku javnost. To je katastrofa "mračnoga i totalitarnoga razdoblja". Hrvatska sa svojim neokonzervativnim jugoslavenskim eks-komunističkim vladarima pod utjecajem udbaškoga kruga igra određenu ulogu u Novom svjetskom poretku.


———————————————–
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 01..02.2014. (subota)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic1958.blorg.hr
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr
———————————————-
http://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 1895.


Post je objavljen 01.02.2014. u 09:24 sati.