Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Capar opet ušao umjesto vratara i zabio za remi (3:3) protiv Češke!

- Česi su naši stari znanci. Prvo smo gubili od njih, onda smo im 2012. godine u Splitu naplatili te dugove.

Nakon senzacionalnog remija protiv Španjolske u prvom kolu Europskog prvenstva, hrvatsku futsal reprezentaciju čekao je novi izazov. Na rasporedu je bila utakmica protiv Češke, a završila je 3:3.

Izabranici Mate Stankovića nisu dobro otvorili utakmicu, djelovali su sporo i umorno od susreta protiv Španjolske pa su Česi to iskoristili i poveli. U devetoj minuti prvog dijela Novotny je prošao pokraj Capara i zabio za 1:0.

Stanković je tada pozvao minutu odmora, a naši su nakon toga dobro reagirali. Počeli su stvarati prilike, a sve je rezultiralo izjednačenjem u 13. minuti. Marinović je nabacio, a Jelovčić iz voleja zabio. Komentator na Eurosportu tu je akciju nazvao jednom od najljepših na cijelom turniru. A samo tri minute poslije i Marinović se upisao u strijelce nakon akcije s Novakom. Na odmor je tako Hrvatska otišla s vodstvom.

No, i u nastavak smo krenuli loše. Već u 30. sekundi Mareš je zabio za izjednačenje, a u 5. je Belej vratio Češku u vodstvo. To je ponovno pokrenulo Hrvatsku, ali su Suton, Jelovčić i Grcić promašivali prilike. Pet minuta prije kraja ponovno je Capar ušao u igru kao 'leteći vratar', a to se isplatilo minutu i pol prije kraja susreta kada je Capar zabio za remi 3:3.

Ovaj rezultat nam odgovara jer za očekivati je da će Španjolska u posljednjem kolu pobijediti Češku i osigurati nam četvrtfinale. Ako, pak, Češka pobijedi, i onda smo sigurno u drugom krugu, a ako završi bez pobjednika onda će sve ovisiti o gol-razlici.

Izvor: Vecernji list

Post je objavljen 31.01.2014. u 20:46 sati.