Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmraclin

Marketing

Svečano otvorenje novih garažnih vrata i godišnja skupština 25.01.2014

Dana 25.01.2014. svečano smo pustili u rad nova garažna vrata na našem spremištu. Vrata su pustili u pogon dožupan Zagrebačke županije Rudolf Vujević i zamjenik Gradonačelnika Grada Velike Gorice Stjepan Kos na čemu im se srdačno zahvaljujemo. Članovi DVD-a Mraclin formirali su ešalon ispred vartogasnog spremišta.

Nakon toga, s početkom u 20.00 sati održana je 126. godišnja izvještajna skupština društva. Pročitana su izvješća o radu, financijsko izvješće te izvješće nadzornog odbora o radu u 2013. godini, kao i plan rada za 2014.godinu.

Nako toga podijelil smo zahvalnice društva velečasnom Đuri Saboleku, dožupanu, Zagrebačkoj županiji i Gradu Velika Gorica.
Predstavnik VZGVG Mario Stipetić uručio je našim članovima Zlatku Matanoviću, Marku Kosu i Matiji Kosu diplome za zvanje vartogasni časnik budući da su u 2013.godini završili navedeno školovanje.

Druženje se nastavilo do dugo u noć uz mraclinske tamburaše Alibi i Lajbeki.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su pomogli u pripremi ove skupštine, svim ekipama i članstvu koji su utrošili dio svog vremena da se u domu osjećamo ugodno, Mjesnom odboru za ustupanje društvenog doma na korištenje i posebno kumu naše zastave Mladenu Galekoviću na veliko pomoći kod nabave jela i pića za skupštinu.

Od Otvorenje garažnih vrata i skupština 25.01,2014


Od Otvorenje garažnih vrata i skupština 25.01,2014


Više slika u galeriji

UO DVD-a Mraclin

Post je objavljen 31.01.2014. u 13:27 sati.