Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lobotomizator

Marketing

Zahvala Vladi RH



Sve hrvatske Vlade zaslužile su od građana pohvalu što su pedantno i uspješno prokockale perspektivu i budućnost sadašnjim i budućim generacijama.
Zaslužuju i pohvalu što se vrlo profesionalno prave da ne razumiju osnovne principe funkcioniranja ekonomije ili to stvarno ne razumiju. No, najprije će biti da im puca ona stvar za to.
Zahvala ide i za to što je, od cijele bivše države, jedino još Hrvatima zakonski omogućeno da traže savjete i spas od Vidovitog Milana, kada je već zakazao Prosvijećeni Zoran.
Hrvati moraju biti posebno zahvalni svojim Vladama što su im omogućile da izdašno financiraju muškarce koji se oblače u haljine i tako odjeveni podučavaju narod koja stvar ide na koje mjesto.
Posebna zahvala Vladi ide i za to što je veliki dio hrvatskih radnika natjerala da se kockaju sa svojim mirovinama uplatama u mirovinske fondove. Vlada, u svojoj brizi za građane i opće dobro, sada će ljude koji rade, osloboditi te brige i obaveze, pa će se umjesto njih kockati ona.
Sve Vlade do sada, pa tako i ova, znale su i znaju da mogu raditi što god im padne na pamet. Smjer kojim se kreću nepromijenjen je bez obzira na formalne stranačko-ideološke promjene nakon izbora, a vodi nas u jedan oblik liberalnog feudalizma. Vlada je svjesna da ih se spriječiti u potpunoj devastaciji svega na ovim prostorima može jedino silom, sličnim metodama koje se trenutno provode recimo u Ukrajini. Isto su tako svjesni činjenice da se to kod nas neće dogoditi još jako dugo vremena. Pošto nitko od njih nije niti glup niti lud koliko se prave ili nastoje nekoga uvjeriti da jesu (naprotiv: iznimno su lukavi i prepredeni u svojoj raboti), dobar dio njih svjestan je da za ono na što su zemlju u četvrt stoljeća doveli ne zaslužuju bolji kraj od jednog libijskog pukovnika ili rumunjskoj predsjednika partije.
Jer oni su završili onako kako je njihov vlastiti narod mislio da trebaju završiti, nakon što su ta dotična gospoda odlučila završiti sa svojim narodom.
Vladi stoga ide i zahvala što je najnovijim potezima valjda konačno potaknula ljude da otvore oči i počnu razmišljati o tome kakvom kraju ovo vodi.

Post je objavljen 30.01.2014. u 23:20 sati.