Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookeraj

Marketing

Zona gdje se normalne stvari ne događaju često

Govorim, dakako, o internetu.

Internet, u prvom redu, smatra kako bismo za potrebe suvremene komunikacije trebali izmisliti nove interpunkcijske znakove, i zapravo se dijelom s time slažem, jer, sudeći po sve većem broju komunikacijskih nesporazuma (recimo, kad ne znamo je li netko sarkastičan ili misli ozbiljno), postojeći zarezi, točke i dvotočke više ne udovoljavaju tim potrebama.

8 New Punctuation Marks We Desperatly Need


Nadalje, valja se zabavljati klikajući na točke i krugove na Koalas To The Max. Korisnici su sad već počeli praviti doista elaborirana umjetnička djela, o čemu također internet ima saznanja.

Koalas To The Max


Nadalje, trideset i tri travel-blogera (blogera koji pišu putopise?) svjedoče o tome što bi voljeli da su znali prije nego što su počeli putovati. Ima tu nešto praktičnih, ali više spiritualnih savjeta za putovanja (o tome kako je svijet prijateljsko i ugodno mjesto, kako je, ako se izgubite, hotel ili polazišna točka udaljen samo jednu vožnju taksijem ili autobusom, kako ne treba sve planirati i slično). Putovanje, kako govore ovi blogeri, zapravo je jednostavnije nego što mislimo prije nego što počnemo putovati.

Travel Bloggers Speak Out


Onda opet nešto zabavno za klikanje: Teleskopski tekst Joea Davisa.

Telescopic Text


I na kraju, dokaz kako velike kompanije nastoje biti zabavne i interaktivne. Jedan se, naime, korisnik Bic kemijske olovke požalio da s njome ništa ne može činiti, već da samo može crtati divovske pimpeke, i da je kemijska zacijelo pokvarena. Na to, iz Bica su mu odgovorili kako im je jako žao, kako nisu uspjeli testirati baš svaku kemijsku i kako su njihovi inženjeri prionuli poslu kako bi otkrili iz kojeg razloga njegova neispravna kemijska čini baš to što čini, a u međuvremenu su mu poslali paketić novih, ispravnih kemijskih olovaka, koje, isprobano, ne crtaju divovske pimpeke.

Bic Reply




Post je objavljen 02.02.2014. u 19:59 sati.