Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Glasine o novom albumu...

Izvor koji je prvi plasirao informaciju o snimanju dueta Madonne i Miley Cyrus, danas je otkrio detalje o novom albumu!

Dobro nam je poznato da Madonna trenutno boravi u Los Angelesu, a razlozi njenog boravka nisu bili samo pripreme za Grammy i Miley Cyrus, već i snimanje novog albuma! Prema izvoru, Madonna je u Los Angelesu snimila tri pjesme, a jedna od njih je predivna balada!

Guy Oseary je nedavno za Billboard naglasio da Madonna uskoro počinje snimanje novih pjesama, a producenti još nisu poznati.

Ostaje nam da nagađamo s kim kraljica popa može krenuti u stvaranje nove ere u njenoj karijeri...

Na zabavama i druženjima poslije glazbenih i modnih događanja, Madonnu možemo često vidjeti u društvu r'n'b pjevača Franka Oceana. Frank Ocean je jedan od prvih glazbenika na r'n'b sceni koji je javno otkrio svoju seksualnost i kroz nekoliko pjesama se bori protiv homofobije u glazbenoj industriji. Njegov neprikosnoveni talenat i zalaganje za gej prava su privlačni Madonni za suradnju.

Madonna je poznata obožavateljica hitova švedskog producenta i DJ-a Aviciija. Nedavno su švedski mediji objavili vijest o planovima Aviciija za Madonnin novi album. Ne sumnjamo kako će i u 2014./2015. Avicii imati hit singl i s Madonnom. Osim Aviciijevih dance melodija, Madonna je i pobornik glazbe koju stvara DJ Skrillex. Viđena je na njegovim koncertima, te je podijelila zajedničku fotku na Instagramu. Madonna je za posljednja dva albuma surađivala s ljudima čije je pjesme slušala u to vrijeme, stoga nas neće posebno iznenaditi ako Avicii i Skrillex budu na listi producenata za novi album.

Ovogodišnji vlasnik Grammyja za producenta godine, Pharrell Williams je sve više cjenjeniji i važi za pravog čarobnjaka u produciranju svjetskih hitova. U prošlogodišnjem intervjuu, Pharrell je otkrio da je Madonna zainsteresirana za ponovnu suradnju, te se raduje i snimanju s francuskim duom Daft Punk.

Ono što je u posljednje vrijeme zaintrigiralo fanove jesu poruke na društvenim mrežama producenta "Erotice", Shepa Pettibonea. Shep se u posljednjih nekoliko dana osvrnuo na Madonnine nastupe i pojavljivanja na glazbenim događanjima, čak je obratio pažnju na prijašnji rad s kraljicom popa. Je li Shepa hvata nostalgija ili se priprema za proizvodnju Dita 2.0?

- Skrillex
- Pharrell Williams
- Daft Punk
- Frank Ocean
- Avicii
- Shep Pettibone



Imajte na umu da ništa službeno nije potvrđeno!


Post je objavljen 01.02.2014. u 17:42 sati.