Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freeletics

Marketing

Drugi tjedan - Peti dan - Hades

Evo i po treći put u ovom tjednu sam napravio Had trening. Ipak sam imao sve uvjete za trening, tako da sam sve vježbe mogao u potpunosti izvesti. Na kraju sam ostvario vrijeme od 40 minuta i 4 sekunde, što je za 42 sekunde bolje od prijašnjeg rezultata. Ovo mi je bio zadnji trening u drugome tjednu, tako da sam danas dobio i raspored za sljedeći tjedan.
Sljedeći tjedan me čeka 4 dana treniranja. Sva četiri dana se rade samo treninzi bez testiranja, stim da su prvi i četvrti dan izraziti treninzi snage, a drugi i treći dan kardio treninzi.
Sutra ću napraviti trening snage koji se zove Ares. Sastoji se od 5 serija, u svakoj po 7 zgibova i Jackkinfesa te 2x40m sprinta.

Napisat ću i par riječi od napretku u 2 tjedna Freeleticsa. Osim što više nemam upale nakon svakog jačeg vježbanja, osjećam se i malo snažnije u nekim vježbama. Rezultati također pokazuju određeni napredak, pa tako sam na treningu Afrodita napredovao s 42:10 na 31:27, na Situp MAX s 96 na 120 ponavljanja, Split lunge MAX s 103 na 121 ponavljanje. Također, osim napretka u snazi, puno bolje se osjećam jer sam u zadnja 3 tjedna uz Freeletics posvetio malo pažnje i prehrani te su određeni rezultati već sad vidljivi. U 3 tjedna sam smršavio 4 kilograma, te s 96 došao na 92 kilograma. Naravno kako pogram bude dalje išao vjerujem da ću dobiti malo mišićne mase, te da ću se zadržati oko 90 kilograma.

Post je objavljen 26.01.2014. u 17:40 sati.