Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

KAKO JE MOLITVA FRA ZVJEZDANA LINĆA OZDRAVILA JEDNU DJEVOJKU

Jedna majka u Zagrebu imala je dvije kćeri koje su pošle s mladićima na ljetovanje. Majka,u boli za djecom,koja su se odala neurednom životu,s prjateljicama je počela postiti i moliti za njih..
Sestre su međutim doživjele prometnu nesreću. Jedna od njih bijaše teško,a druga lakše povrijeđena. Teško povrijeđena djevojka je na aparatima vegetirala nešto preko 30 dana. Svi su izgubili nadu u njeno ozdravljenje,ali majka nije. Ona je vjerovala u snagu molitve. I nastavila je moliti. Pozvala je svećenika da joj podijeli pomazanje. Odaziva se nadaleko poznati p.Zvjezdan. Dok je dijelio pomazanje,iskreno se molio za nesretnu djevojku i dok se on tako molio ,djevojka je treptanjem očnih kapaka pokazala bolničkom osoblju da se u njoj nešto događa. Hitno su je iz Rijeke helikopterom uputili u bolnicu Rebro. Malo po malo pojedine vitalne funkcije počele su joj se vračati. A što je najljepše u svemu tome,to je njeno svjedočanstvo: "Bog me je spasio po molitvi jednog svećenika. On me hvalio pred Bogom, ali ja nisam bila takva." Ona i njena sestra postale su poslije toga najbolje suradnice crkve u svojoj župi. Ne gubimo nikada nadu. Bog je tu da nam pomogne. On to i hoće!

Izvor: http://medjugorje-info.com/hr/medjugorje/o-medjugorju/svjedocanstva/107-svjedocanstva/kako-je-molitva-fra-zvjezdana-linca-ozdravila-jednu-djevojku.html

Post je objavljen 24.01.2014. u 10:32 sati.