Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Čipiranje djece

Kategorija: Zanima vas...

čipiranje djece- put prema totalnoj kontroli

VESTI IZ SVETA-ZDRAVLJE Maskota Čipi RFID na nacionalnoj turneji koja pomaže djeci da ublaže strah od implatacije !Obamina Vlada organizira turneju seminara po školama diljem Sjedinjenih Američkih Država , tijekom koje maskota Čipi RFID educira djecu o neophodnosti čipiranja
kampanja : Oduševljenje djevojčice maskotom Čipi RFID !

U nastojanju da odvoji mit od istine o federalnom programu implatiranja RFID čipova , kampanja za podizanje svijesti je pokrenuta na turneju u jednom broju javnih škola diljem naše zemlje . Operacija ima srdačnu animiranu maskotu , a nacrtani RFID čip se zove Čipi ( Chippie ) . Oni koriste ovaj lik pokazati svojoj mladoj publici prednosti koje ima RFID implant ispod kože .

Nakon odgledanih 30 minuta kapricioznog crtanog filma u kojem se prati Čipi tijekom jedne od mnogih njegovih avantura , tu je lutkarska predstava gdje se djeca potiču da postavljaju bilo kakva pitanja Čipija u vezi s RFID čipova ili procesa implantacije . Svako dijete napušta izložbu sa punjenom lutkom Čipi , bojanke i nekoliko informativnih letaka za njihove roditelje čiji sadržaj trajno ublažava strahove od čipovanja djece .

Mnogi od njih su dobili želju da implantiraju sebi čip na licu mjesta . " Osjećao sam to kao krajnju nuždu " , objasnio je Doug Walker , koji je prisustvovao nedavnom " Chippie " seminaru Ugljični županije , u Wyomingu školi . Držeći svoju malu oteklu lijevu ruku nosi malu rupu u kojoj je bila umetnuta igla rekao je on . " Sada mogu dobiti besplatno slatkiše svaki put kad s mamom odem u banku ili trgovinu ! " , On ponosno ističe . " Čipi je moj novi najbolji prijatelj koji živi u meni ! "

Volt Eisner , tvorac lika " Chippie " pozvan je da razgovara s roditeljima tijekom probnog leta marke nove kampanje . " Želimo uvjeriti roditelje da nema ništa za strah u realizaciji ovog novog programa . To je nešto što će neminovno imati svima koristi na duže staze i praktično ne postoje nedostaci . Ovo će stvoriti povišenu jednostavnost , udobnost i sigurnost u svim svakodnevnim transakcijama . Sa tehnologijom dostupni ovih dana , program je odavno trebalo obaviti . "Igla i RFID implant

Uvedite Čipija - novog najboljeg prijatelja vašeg djeteta , koji živi u unutrašnjosti njegovog tijela

( Big Horn , Vajoming ) - Unutar slabo osvijetljene kafeterije stotine roditelja , učenika i nastavnika sjede gledajući ka bini zanemeli u očekivanju .. Debele baršunaste draperije kriju magiju koju trebate se odvije na ovom mjestu . Za magijom se čezne u ovoj zajednici , i sada se očekuje na rubu svog sjedala u publici .

Odjednom se džingl čuje iz školske liječničke ordinacije . Tišina u početku , zatim počinje ujednačen zvuk , pa optimistička melodija počinje ispunjava ogromnu blagovaonicu . Dječje uzbuđenje je opipljivo , ali ona i dalje šute , ustremljenog pogleda , ne želeći propustiti ni jedan trenutak emisije nakon početka .

Glazba dostiže svoj tempo i zavjese polako počinju da se otvaraju . Uzdisaji se mogu čuti iz publike , jer svjedoče o 7 stopala visokom liku , cilindričnog oblika , koji stoji u središtu pozornice . On počinje pjevati visoko komičnim glasom , i to je trenutak kada izbija apsolutna ludnica . Neka djeca se mogu vidjeti skaču gore - dolje i divlje vrište . Drugi tapšu rukama , nasmijano i pjevaju zajedno , već poznavajući pjesmu koja se sada jedva čuje iznad dreke i vriske nekoliko stotina presrećne djece .

Ovo je scena današnjeg prijepodneva u osnovnoj školi u Plymouth u mjestu Big Horn ( država Vajoming ) , prva postaja na nacionalnoj turneji Čipija ekipe i RFID svijesti . Čipi RFID uređaj je korporativno sponzorirana maskota za novi mandat Obaminog programa RFID implantacije . Njegova svrha je da navede djecu i tinejdžere na RFID , na zabavan i ne prijeteći način .

Čipi hladno odgovara na dječja pitanja i stišava sve nedoumice koje mogu imati u vezi s RFID implantata . Djeca kažu da uživaju u Čipijevom optimističkom stavu , i veseloj prirodi . Maskota bi mogla vrlo lako postići razinu slave među djecom koji imaju ljubičasti dinosaurus Barney ili Teletubbies ..

Mlađe generacije su izgleda posebno opčinjena njim na jednom nivou koji nadilazi čak i očekivanja menadžerskog tima odgovornog za distribuciju Čipijevih tematskih proizvoda tijekom kampanje .

" Čipi zaista odjekuje među malom djecom na alarmantnom stupnju " komentirao je Robert Howell , izvršni direktor marketinga i menadžerskog tima zaduženog za robnu liniju " Chippie " . " Imali smo težak period u pokušaju da održimo korak s potražnjom svih proizvoda koje proizvodimo . Kada smo stigli u prvu školu , sve naše zalihe su ispražnjene u roku od 45 minuta . "

" On je tako cool ! " , Rekao je Haris Brading student na Plymouth osnovnoj školi . " Toliko volim Čipija ! On je moj najbolji prijatelj na cijelom svijetu , a ja ne mogu čekati da mi se u stvarnom životu moj vlastiti Čipi implantira u ruku !

" Još jedna mlada djevojka s kojom smo razgovarali , rekla je da ona želi roza RFID kada postane dostupan . Onda je nastavila , " Volim dio DVD - ja gdje su svi mali Čipija našli domove u tijelima dječaka i djevojčica i svi su živjeli sretno do kraja života .

" Čipija nacionalna turneja traje mjesec dana , s početkom u Wyomingu , i završetkom na istoku , na Floridi .


nova kampanja : Čipi i Isus , ruku pod ruku , demantuju postojanje " Žiga zvijeri " !

Na nedavnoj konferenciji za tisak Čipi RFID je inzistirao : " Ja nisam žig zvijeri "

( Olimpijsko selo , Montana ) - Nakon kontroverzi oko Čipija RFID - a u prvoj polovici školske turneje nacionalno edukativnog seminara , Čipi i njegovi pravni zastupnici održali su konferenciju za novinare da očiste zrak povodom brojnih neukusnih navoda koji su nedavno rečeni o Čipija i njegovom kampu .

Čipi je trenutno na pola puta u okviru turneje koja ima izgleda žestoku opoziciju u pojedinim državama . Dana 11. studenog , kada je po dolasku u njihovom zakazanom terminu pojavljivanja u Tartara srednjoj školi , u Olimpijskom selu ( država Montana ) , Čipi i kompanija su suočene s gomilom razjarenih i konfrontirajućih demonstranata koji okružuju školu .

Unatoč prisustvu takvog intenzivnog neprijateljskog otpora , uspjeli su da u školi nastave s redovitom prezentacijom .

Publika je bila mnogo manja nego na prethodnim nastupima , ali ekipa je trebalo dati 110% bez obzira na odziv birača . Šou je ipak prekinut kada je žena u publici počela snažno da recituje stihove Biblije , optužujući Čipija da je on " žig zvijeri " . Ovo je izazvalo nekoliko djece u publici da se baci u histeriju , i show je morao biti otkazan .

Čipi je pokušao obavijestiti prisutne na konferenciji za novinare da su ove tvrdnje bile potpuno bezočna neistina. "Ja nisam žig zvijeri" Čipi je govorio njegovim visoko komičnim glasom, "Ja samo želim da održim Ameriku sigurnom !"

U povratku kući, Čipija ekipa je predstavila novu kampanju kojom guši staromodne i vjerske strahove. U njoj (na slici gore) se Čipi može vidjeti ruku pod ruku s Isusom Kristom .

Da li će se to dokazati kao uspješna taktika tijekom druge polovice Čipija turneje ? Pretpostavljamo da će samo vrijeme i razumijevanje praznovjerne kršćanske manjine pokazati kako će sve na kraju ispasti .


Post je objavljen 23.01.2014. u 14:27 sati.