Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sekasmith2

Marketing

Orsat nije potomak Kemala paše Attatürka

ORSAT MILJENIĆ je ministar pravosuđa RH. Možda bi bolje prošel ubosni.
Isti gospodin je provalio nekidan u dnevniku NoveTV, između ostalog, da se predmeti vlečeju po sudu dugi niz godina jer se masa ročišta odgađa radi odsutnosti zapisničara.

Gospodin orsat miljenić ili nema pojma o unutarnjem funkcioniranju sudova u RH ili namjerno laže a čemu razlog ne naslućujem.

U svako doba dana, a dan ima 24 sata, bar u Zagrebu, je svaki zapisničar zamjenjiv drugim zapisničarom i nema da ne uskoči na zamjenu na ročište, makar i u suzama, bolestan, sraćkav, menstrualan (uglavnom su, naravno, zapisničarke) dapače i popišan, a što se ne jednom dogodilo, iz nekih sad nevažnih razloga. Tretman zapisničara od strane sudaca je druga priča, a koja proizlazi iz gornjeg teksta, svodi se (čast sve rjeđim iznimkama) na tretman smeća teže vrste, smrdljivog i trulog, nekorisnog i za kompost, nevrijednog ni običnog pozdrava pri neželjenom susretu.

Odgovorno tvrdim pod moralnom i materijalnom odgovornošću da NIJE istina da se ročišta ne održavaju RADI ODSUTNOSTI ZAPISNIČARA VEĆ ISKLJUČIVO RADI ODSUTNOSTI SUCA (bolesti suca ili djelovanja suca na drugom sudu; Čitaj: skijanja, ljetovanja, zaljubljenosti i/ili dobrog provoda, veselice, derneka, tuluma, tarapane ili posljedica navedenog, radi nečijeg vjenčanja, krstitki i sl.); odnosno odsutnosti suca koji si nije našel zamjenu, u što neću dirati jer ovom nebu kraja. Svako je zamjenjiv!
Opet naglašavam: postoje iznimke, takve iznimke da ne znaš kaj bi rekel, ima divnih ljudi kao i svuda; kao što se objektivno sudac može naglo razboliti ili geknuti i fakat nemre doći na ročište.

Kolegica je demanti o neodržavanju ročišta radi odsutnosti zapisničara poslala na Novu TV kojoj se živo jebe za iznošenje neistine, al bu se sigurno javili da su Lepom našli i jednu minijaturu od Salvadora Dalija. A široke narodne mase će hračkati po zapisničarima koji će uskoro biti krivi i za nepovoljne odluke sudaca nekom pojedincu.

Lepo ak je sad iz ovog neko nekaj razmel.

Sram me je kaj sam Hrvatica!


Post je objavljen 22.01.2014. u 21:38 sati.