Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Ideem

Ideem, napokon idem u Krapinske toplice 29.1, na taj famozni botox.Neću si korigirati usne oči, sise ili onu stvar;Korigirat ću lijevu šaku, da mi se opusti taj spazam U PRSTIMA.Već je i red da si nakon 4 godine mogu lijevom rukom obrisati guzicu.Zar ne?
Bit ću sam u Krapinskim toplicama; Krapinski pračovjek i ja dva stara jarana.Zagorci su po naravi izvrsni ljudi; jedina zamjerka.Pivo tamo nije in.Kleti jesu i vino.Probat ću naručiti bezalkoholni gemišt; iako znam odgovor:“Kaj je to?“
Naravno HZZO participira u mome odlasku u toplice sa ravno 0( čitaj NULA) kuna.
Da bilo je i novo ročište na kojem je vještak: obranio svoj nalaz i mišljenje i ostao kod tvrdnje da je došlo do greške u liječenju.Jupi za moje odvjetnice!!!
Naravno moj život ne bi bio moj da ne postoji ALI.Da se vratim na to famozno ali tuženici se ne slažu sa nalazom ovog vještaka i traže novo vještačenje liječničke greške.Sud će o svemu odlučit naknadno..Već sam počeo brojati sijede dlake u nosu koliko to brzo ide.
Napokon sam bio i kod doktora( kardiologa)Kiborovsko srce kuca ko sat, vidim se na paraolimpijadi u Brazilu 2016 god., morat će za mene izmislit neki sport.


Post je objavljen 22.01.2014. u 21:25 sati.