Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freeletics

Marketing

Drugi tjedan - Drugi i treći dan - Situp MAX, Jump MAX, Hades

U ovom postu ću napisati dojmove od protekla dva dana. Jučer sam odradio 2 tesitranja Situp i Jump MAX. Cilj mi je je bio napraviti isti ili malo popraviti rezultat na Situp-ima. Napravio sam 114 ponavljanja i tako za 5 ponavljanja poboljšao svoj najbolji rezultat. Poslije toga sam radio Jump MAX po prvi puta. Napravio sam 121 ponavljanje u 5 minuta s čime sam zadovoljan.
Danas sam ponovno radio Had trening, kao i u ponedjeljak. Ovog puta sam imao šipku za zgibove, tako da sam mogao u potpunosti odraditi trening. No, ipak nisam uspio napraviti 45 pullup-a, nego sam nakon 20-tak ponavljanja prešao na chinupe. Sve u svemu vježbu sam završio za 40 minuta i 46 sekundi i tako poboljšao rezultat od ponedjeljka za 2 minuta, ali i dalje mi taj trening ostaje bez zvjezdice (vježbe nisu izvršene na najteži mogući način).
Sutra me čekaju opet 2 testiranja. Split lunge MAX i Situp MAX. Split lunge testiranje sam radio prije 12 dana i napravio 103 ponavljanja. Nadam se da ću poboljšat taj rezultat. Što se tiče Situp-a njih radim skoro svaki drugi dan tako da se ne nadam nekom prevelikom napretku.
Do sutra lijep pozdrav

Post je objavljen 22.01.2014. u 15:14 sati.