Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

NK Dugo Selo - NK Bjelovar 1 : 3

Jučer je u Brckovljanima na igralištu sa umjetnom travom odigrana pripremna utakmica protiv kadeta NK Dugo Selo. Naša ekipa U-14 za ovu utakmicu "nadopunila" se je sa četvoricom igrača bjelovarske kadetske ekipe. Iako su domaćini u svojoj ekipi imali fizički jače igrače, naši dečki su u dobroj utakmici ostvarili pobjedu pogotcima Matea Jakšića (2) i Brune Adžama.
Igrali su: Juraj Fanton, Marko Knežević, Marin Nikolić, Marino Jedvaj, Mateo Jakšić, Luka Mikšec, Alessandro Kos, Marijano Prodanić, Marijo Rajić, Karlo Darojković, Bruno Adžam, Jurica Šepoval, Franjo Jaković, Nino Majdandžić, Patrik Šantalab i Marko Čupić.

Od Sezona 2013/14


Ovo je tek prva od više pripremnih utakmica koje će se odigrati do nastavka prvenstva, naravno sve u susjednim županijama gdje imaju igrališta sa umjetnom travom. Zanimljiva je činjenica da jedna mala općina Brckovljani smještena između Vrbovca i Dugog Sela ima lijepo uređeno nogometno igralište sa umjetnom travom i tartan atletskom stazom što mi u Bjelovaru možemo samo sanjati.


Post je objavljen 19.01.2014. u 21:58 sati.